REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sesiunea Organizației Maritime Internaționale, la Londra

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sesiunea Organizației Maritime Internaționale, la Londra

Ana Maria LIPAN 9 februarie 2023 | 00:00 945

În perioada  6-10 februarie 2023,  la sediul din Londra al Organizației Maritime Internaționale (IMO), se desfășoară cea de a 9-a sesiune a Sub-comitetului  HTW (Factor Uman, Pregătirea Navigatorilor și Efectuarea Serviciului de Cart), care are drept scop stabilirea criteriilor și a modului de revizuire a Convenției STCW (Convenția internaționala privind standardele de pregatire a navigatorilor, brevetare/atestare și efectuare a serviciului de cart). La eveniment participă delegați din cele 171 state membre IMO.

Universitatea Maritima din Constanta participa la sesiunea Organizatiei Maritime Internationale, la Londra
Universitatea Maritimă din Constanța, membră a Asociației Internaționale a Universităților de Marină (IAMU), este reprezentată de Dl Conf. Dr. Ing. Radu Hanzu-Pazara, Prorector al UMC.
Printre punctele de lucru aflate pe agenda întâlnirii, se numără subiecte de mare interes pentru învățământul de marină, cum ar fi: revizuirea Convenției STCW în vederea îmbunătățirii competențelor navigatorilor pentru o mai bună desfășurare a activităților de la bordul navelor; asigurarea recunoașterii internaționale a standardelor de pregătire și de certificare a navigatorilor; alinierea cerințelor privind instruirea navigatorilor în conformitate cu actuala dezvoltare în domeniul tehnologiilor, regulamentelor și a metodelor de operare de la bordul navelor.
Universitatea Maritimă din Constanța este și va rămâne o instituție profund implicată în domeniul educației maritime, participând activ la procesul de revizuire și actualizare, în conformitate cu cerințele actuale ale standardelor de instruire și certificare a navigatorilor.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde putem vedea lucrarea de DOCTORAT al acestui academician din UMC ?
0
0
Ce treba are Anonimu’ asta la conferinta? Subiectele dezbatute acolo, depasesc capacitatea de intelegere si nu fac obiectul pregatirii profesionale si “certificarii” acestui Anonim; ce experienta de navigatie are ?
4
0
Ati votat in favoarea desfiintarii UMC si acum plecati pe banii aceleeasi institutii la IMO, chipurile pentru a o sustine ? Sa ii sustineti desfiintarea sau ce ? Incredibil cat tupeu au unii !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510