REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
24.4° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Unul din cei trei ucigași de la Padina a fost scos din arest

Unul din cei trei ucigași de la Padina a fost scos din arest

Mariana MURAT 12 septembrie 2024 | 10:21 1622

Scoși din arest de judecători, după o hotărâre care face obiectul unei anchete, băieții „vrăjitoarei” Sidonia au fost trimiși să facă petreceri la domiciliu. Însă nici la palat nu sunt toate condițiile, așa că unul dintre ucigași a obținut de la magistrați aprobarea de a pleca la plimbare, prin București.

Unul din cei trei ucigasi de la Padina a fost scos din arestArmando Mari

Judecătorii au prelungit, recent, arestul la domiciliu, în cazul interlopilor din clanul Fabian acuzați de crima de la Padina, însă cu o precizare: Armando a primit aprobarea de a părăsi „arestul”, pentru a-și rezolva probleme medicale extrem de importante. Mai exact, judecătorii i-au admis lui Armando Mari cererea de a urma un tratament stomatologic, la o clinică situată în apropiere de Muzeul Militar. Clinică la care lucrează un medic renumit, expert în albirea dinților, care până mai ieri se mândrea cu faptul că, în calitate de estetician, i-a „tunat” buzele Simonei Trașcă.

Sănătatea, înainte de toate!

Așadar, pentru că tânărul judecat pentru crima de la Padina nu se poate prezenta oricum în fața instanței, iar obrazul subțire cu cheltuială se ține, judecătorii au decis: „Menține permisiunea acordată inculpatului Marin George Armando de a părăsi imobilului situat … în vederea finalizării tratamentelor stomatologice în următoarele date şi interval orar: - 05.09.2024 între orele 15:00 - 19:00; - 10.09.2024 între orele 15:00 – 19:00”.
În rest, judecătorii au menținut măsura arestului la domiciliu în dosarul celor trei frați acuzați de omor, așa că aceștia pot continua petrecerile cu interlopi și lăutari organizate în palatul ridicat cu sudoarea frunții, pe Șos. Antiaeriană.

Crima care nu a reprezentat un pericol public

Arestați, inițial, pentru uciderea unui bărbat, în timpul unei petreceri de la Padina, frații Louis-Justin, George-Armando și Laurențiu, fiii lui Fabian Marin și ai „vrăjitoarei” Sidonia, au fost eliberați de judecători. Ei au fost plasați sub control judiciar și, fiindcă nu reprezintă un pericol pentru societate, cheamă periodic la ei la palat sute de persoane, pentru a chefui, pe ritmuri de manele interpretate de lăutari celebri, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ATI VAZUT FILMUL JUSTITIARUL.ASA O SA SE AJUNGA AN ROMANIA ,CA FIECARE SA SI FACA DREPTATE SINGUR.NU MAI E MULT PANA N MOMENTU ALA.TIGAANI ASTIA NUMAI AS VOR ANTELEGE CA DE FAPT EI SUNT ADUSI DI INDIA SA FIE SCLAVI,NU SA AIBA DREPTURI.
8
0
Am devenit o tara de hoți, drogați și p******i
8
0
magistratii romani ...o rusine ...
17
0
LA HOTELUL BELMONT DIN PADINA UNDE SA INTAMPLAT MACELUL???...PATRONUL HOTELULUI LA BARA BARA CU INTERLOPII...MAI TOT TIMPUL ANULUI SUNT PETRECERI CU PERSOANE DUBIOASE,DROGURI SI ALTE ESCROCHERII.UITE CA SE POATE IN ROMANIA CA 3 BORFASI SA OMOARE UN OM SI NICI POLITIA SA INTERVINA SI NICI JUSTITIA SA ISI FACA TREABA...MADE IN ROMANIA MADE IN GOLANIA.MAO BINE ITI FACI SINGUR DREPTATE ITI FACI ROST DE UN AK47 SI II EXECUTI PE MAGRAONI.
17
0
o justiție de cacao,pe unul care a furat 2 beri și un ulei îl ține în arest și acești criminali sunt liberi o țară coruptă până în măduva oaselor
22
0
In pușcării sunt și cabinete stomatologice, este jalnic ce justiție avem, judecători care nu dau doi bani pe viețile oamenilor .Foarte trist !
25
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275