REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Unul din șefii ANR concediați forțat a deschis război companiei!

Unul din șefii ANR concediați forțat a deschis război companiei!

Mirela PASCAL 7 aprilie 2023 | 00:00 4313

Replica anunța, în exclusivitate, că mai mulți șefi din ANR, în frunte cu Alexandru Mezei, au fost „forțați” să-și dea demisiile, după ce n-au anunțat angajatorul că s-a emis decizia de pensionare și nu și-au exprimat opțiunea de a rămâne, în continuare, în câmpul muncii. Mulți dintre ei nu au știut ori au fost informați prost. Vorbim despre 17 angajați ai ANR, de la Constanța, și încă 2 de la Tulcea, care și-au făcut bagajele în decembrie 2022 și au plecat din ANR. În barca ”exilaților” se numără și Dumitru Burcu, șef birou  ITGF, care a deschis război companiei.

Unul din sefii ANR concediati fortat a deschis razboi companiei!Dumitru Burcu

La ANR, compania unde posturile de conducerile sunt râvnite de la cel mai mic nivel, noul an a debutat cu un val de concedieri. Mai mulți șefi au fost ”turnați” la Ministerul Transporturilor că nu au anunțat pensionarea, iar în urma unui control Corpul de Control s-a constatat că cele sesizate se confirmă. Drept pentru care directorul Cosmin Laurențiu Dumitrache a primit dispoziție să le desfacă contractele individuale de muncă. S-a constatat că 17 salariați erau beneficiari de pensie pentru limita de vârstă. Aceștia nu au informat conducerea ANR că sunt beneficiarii dreptului de pensie. Printre ei se află și Alexandru Mezei, șeful Căpităniei Zonale Constanța, cu o vechime și o experiență de aproape 30 de ani la cârma companiei, Laurențiu Zanfir, Laurențiu Zanfir, șeful Direcției Siguranța Navigației, Securitatea Navelor și Personal,  angajat în ANR din 2004, Emil Gușă, șef  Serviciul VTMIS Constanța, Sergiu Diaconu- șef S.I.M.P-Serviciu Gas Sprijin Inspecții Tancuri, Mădălina Luca, de la Personalul Navigant, Dumitru Burcu șef Birou ITGF.

Unul din sefii ANR concediati fortat a deschis razboi companiei!

Burcu a contestat decizia pe 4 aprilie

Dacă unii dintre aceștia s-au resemnat, alții au luat taurul de coarne. Iar taurul este chiar ANR, deschizând acțiune în instanță prin intermediul căreia contestă decizia de concediere. Este vorba despre Dumitru Burcu, acțiunea de la Tribunalul fiind înregistrată marți, 4 aprilie. Încă nu a primit un prim termen de judecată însă ne așteptăm ca litigiul să se întindă pe multe luni, poate chiar ani, până când acesta își va găsi o finalitate.

                                                 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare, pensionarii din armata, care sunt in acest moment la ANR, nu au acelasi regim ca cei demisi? (exp- director resurse umane, Popa, si altii ca el..) Ma intreb, exista dublu standard?
3
0
OARE ? BARONII LOCALI STAU LINISTITI CA LA EI NU AJUNGE NIMENI.
1
0
Profesionalismul celor din ANR consta in faptul ca au desfacut contractele de munca si unora care nu primeau pensie. Halal management. Dar stati sa vedeti cand o veni Sincan Florin cu gasca lui de profesori la conducerea Capitaniei Zonale Constanta! Sa vedeti atunci profesionalism!
5
6
pai nu-i mai satura D-zeu de bani,ar trebui sa-i inapoieze inapoi ori pensiile ori salariile primite,asa ar fi normal.
6
1
daca.l puinpe asta la un test de cultura generala,nu si unul de cunostinte specifice postului,il cade cu brio!faceti concurs pe bune sa vedeti ce note ia,si ii trece!
4
0
Total de acord ! Poate se incepe cu zonala GR ca ce i acolo ………
12
3
Cu aceasta ocazie poate ies la lumina toate problemele ANR ului. Promovari, angajari, folosirea personalului si masinilor de serviciu in interes personal in timpul serviciului si altele, dar nu doar pe aici ci si prin teritoriu la baronii locali.
23
0
Nu se mai dau unii dusi nici la pensie ,sa stea sa manance cu zece guri ce nenorocire in statul asta
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510