REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Unul dintre cei mai feroce criminali în serie din România, ar putea fi eliberat din închisoare

Unul dintre cei mai feroce criminali în serie din România, ar putea fi eliberat din închisoare

Mariana MURAT 5 martie 2024 | 13:49 1327

Iulian Țigănilă, supranumit al doilea Rîmaru, care este considerat unul dintre cei mai feroce criminali în serie din România, ar putea fi eliberat în curând din închisoare, după ce instanța i-a comutat pedeapsa pe viață.

Unul dintre cei mai feroce criminali in serie din Romania, ar putea fi eliberat din inchisoare

Iulian Țigănilă, de 61 de ani, din Ungheni, județul Argeș, a fost condamnat în 2015 la închisoare pe viață pentru crimă, însă mai avea două sentințe anterioare pentru aceeași faptă. A fost condamnat pentru trei crime, însă era suspectat că ar fi omorât 4 sau chiar 7 oameni, în scop de jaf, la sfârșitul anilor 1990. Bărbatul se află în spatele gratiilor din anul 2000 și de-a lungul timpului s-a plimbat pe la mai multe penitenciare și a încercat să convingă mai multe instanțe să-l elibereze condiționat.

Unul dintre cei mai feroce criminali in serie din Romania, ar putea fi eliberat din inchisoare  Iulian Țigănilă

Acum, Tribunalul București decis să îi înlocuiască pedeapsa detențiunii pe viață cu 25 de ani de închisoare . Asta înseamnă că Țigănilă poate să iasă în curând din închisoare, întrucât acesta şi-a ispășit deja fracția necesară pentru a putea cere eliberarea condiționată. Însă decizia în cazul lui poate fi schimbată la Curtea de Apel. Potrivit anchetei, victimele lui Țigănilă erau persoane care consumau alcool și locuiau singure. S-a apropiat de ele ademenindu-le cu băutură, le-a jefuit, în unele cazuri chiar le-a vândut locuințele, apoi le-a ucis și le-a aruncat cadavrele în fântâni părăsite sau în canale de irigații.

Procurorii și polițiștii au lucrat la cazul lui Țigănilă timp de 15 ani. Deși el a susținut întotdeauna că este nevinovat, a fost dat de gol de un complice, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
2
0
daca tribunalul bucuresti ia decizii aberante ca asta de ce sunt in stare celelalte tribunale din restul tarii adesea judecatorii isi bat joc de noi toti cu decizii ca asta ar trebuie sa-i sanctioneze cumva un organism superior si sa-i dea afara pe cei care iau decizii din astea a mai fost unul eliberat dupa ce omorase 6 oameni dupa 24 de ani si acum e o mica vedeta pe internet nebunie curata tara condusa de infractori
4
0
Doamne ce justitie am ajuns sa avem in tara asta!!! Vai de capul noatru!! Si mai vor salari si pensi mari !! RUSINE !!
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166