REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Unul dintre condamnaţii în dosarul lui Nicuşor Constantinescu rămâne fără mai multe bunuri

Unul dintre condamnaţii în dosarul lui Nicuşor Constantinescu rămâne fără mai multe bunuri

Andreea VREJOIU 19 ianuarie 2023 | 00:00 3130

Victor Aurelian Coman, fost consilier local la Aliman şi lider PSD, stăpân peste sute de hectare de podgorie şi partener de afaceri cu fostul secretar de stat Gheorghe Albu, rămâne fără mai bunuri. Acesta s-a băgat în datorii, atât la bănci, cât și la persoane juridice, iar din pricina faptului că nu a reușit să le achite, a rămas, încet dar sigur, fără proprietăți. Mai nou, lichidatorii judiciari au scos la vânzare un grajd, un șopron, un tractor, un încărcător IFRON, un autoturism, dar și o basculă. Vânzarea va avea loc pe 2 februarie 2023.

Unul dintre condamnatii in dosarul lui Nicusor Constantinescu ramane fara mai multe bunuri

Mai multe bunuri ale societății Agrozootehnica Aliman SRL, societate aflată în faliment, deținută de Victor Aurelian Coman, au fost scoase la vânzare de lichidatorii judiciari. Au fost scoase la vânzare un grajd, un șopron, un tractor, încărcător IFRON, un autoturism și o basculă. Licitația va avea loc în cursul zilei de 2 februarie 2023.

Cine este Victor Aurelian Coman?

Victor Aurelian Coman este fostul consilier local și lider PSD, stăpân peste sute de hectare de podgorie şi partener de afaceri cu fostul secretar de stat Gheorghe Albu. Afaceristul, care a reuşit performanţa de a primi un contract de miliarde de la stat cu o firmă înfiinţată cu doar câteva luni înainte, este fiul fostului primar comunist al comunei, Nicolae Coman, consilier local în Aliman, demisionar, în legislatura 2008- 2012 şi vicepreședinte PSD. Coman deţine firme precum Rom Coman SRL, Agrozootehnica SRL, Agropan Compus SRL şi are în proprietate, directă sau indirectă, sute de hectare de podgorie în zona Aliman.

Unul dintre condamnatii in dosarul lui Nicusor Constantinescu ramane fara mai multe bunuri

Victor Aurelian Coman, condamnat la 5 ani și 4 luni cu executare

Victor Aurelian Coman a fost consilier local al comunei Aliman şi membru de bază al organizaţiei locale a PSD. Daniel Dan Popa şi Victor Aurelian Coman au fost condamnați în dosarul pădurilor forestiere al lui Nicuşor Constantinescu. În sarcina celor doi s-au reținut infracțiunile concurente de: complicitate la abuz în serviciu în formă continuată (2 infracțiuni), constituirea unui grup infracțional organizat, transmitere fictivă a părților sociale în scopul sustragerii de la urmărirea penală, evaziune fiscală (3 infracțiuni), spălare a banilor. În sarcina firmei lor, SC ROM COMAN SRL, s-au reținut infracțiunile concurente de: complicitate la abuz în serviciu în formă continuată (2 infracțiuni), constituirea unui grup infracțional organizat. Popa Daniel Dan a primit, în 2019, 5 ani şi 4 luni închisoare, iar Aurelian Victor Coman-condamnat la 5 ani şi 4 luni.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sa il ridice pe GASCAN ma fraierica tu nusti ca gasca zboara ai grija sa nu se cace pe tine haha
1
0
Pentru Dan,care confunda omul de afaceri care munceste cinstit cu celalat afacerist pentru care munca inseamna doar drepturi nu si obligatii fata de lege si ii inteleg pe hotzi pentru ca si hotia este o munca grea,te trec toate transpiratiile pana"tragi un tun"dar cu toate astea bani castigati prin incalcarea legi sunt atragatori pentru oameni lacomi caci sunt mult mai multi decat cei castigati cinstit tot prin munca dar legal.
1
0
de pomana au venit, de pomana se duc.dreptatea lui dumnezeu?
2
2
Si baronul Constantinescu ramane cu toate bunurile ,cinstit cumparate bineinteles !
6
1
Sa-l pupati in c*r putorilor ce creticati !
3
4
Sal ridice si pe gascan din independenta
5
1
Acolo sa putrezesti si tu si constantinescu si pastaia f**u va crucea voastra de hoti ordinari.
9
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436