REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Unul dintre patronii clubului Nuba a fost înjunghiat. Video

Unul dintre patronii clubului Nuba a fost înjunghiat. Video

Virgil STOIAN 20 aprilie 2023 | 17:11 8431

Jean Sasu, unul dintre patronii Nuba, din nordul Capitalei, a fost înjunghiat, joi, de către un client, în fața cafenelei. Atacatorul îl urmărea de două zile, potrivit unor surse, iar astăzi a stat la una dintre mese drept client, iar la un moment dat, când patronul a ieșit afară, individul l-a atacat cu un cuțit. Motivul nu este cunoscut deocamdată. Bărbatul a fost dus la spitalul Floreasca. Potrivit informațiilor noastre, fapta ar fi putut fi comisă din gelozie, agresorul fiind soțul unei femei cu care Jean Sasu ar fi avut o legătură. Mai mult decât atât, agresorul ar fi consumat două pahare de whisky, înainte de comiterea faptei.

Unul dintre patronii clubului Nuba a fost injunghiat. VideoJean Sasu

„Joi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițistii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Unul dintre patronii clubului Nuba a fost injunghiat. VideoClub Nuba

Update: Potrivit ultimelor informații, starea afaceristului este bună, acesta fiind supus unei intervenții chirurgicale.

Precizăm că Jean Sasu, împreună cu asociații săi Alexandru Nanu și Emilian Negulescu, dețin și pe litoral clubul Nuba, care funcționează pe societatea Isna Entertainment Mamaia SRL.

Unul dintre patronii clubului Nuba a fost injunghiat. Videosursa foto: observatornews.ro

Atacatorul, filmat de camerele de supraveghere

Individul care l-a înjunghiat joi după-amiază pe patronul Nuba a fugit imediat după atacul sângeros. Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind momentele de după atac, atunci când bărbatul fuge.

Imediat după producerea atacului bărbatul a rupt-o la fugă pe o străduţele din zonă îndreptându-se spre un parc aflat la nici 50 de metri. Cel mai probabil, spun poliţiştii, încercând să scape de cuţitul pe care îl avea la el.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A primit mesajul!
0
0
Alex are dreptate interlopii te pot omora pe la spate in orice moment. Acum toti petroniu stiu la ce sa se astepte daca nu joaca cum trebuie, trimit un t***n si-ti taie tendonul pe la spate si esti in scaun cu rotile… In mod normal trageau cu pistolul in picior
3
0
Woow Alex ce expert ești! D.asata îmi plac comentariile din acest ziar de k k t pt ca toți se pricep la toate. Oare d.asta suntem asa de p****i pt ca ne pricepem la toate ?
8
12
Cand te rotesti in cercuri cu interlopi, prostitutie si droguri trebuie sa te astepti. Cutitul in picior e cel mai usor atac posibil... Scopul e sa te lase infirm in scaun cu rotile pentru restil vietii si sa scape usor, sa dea exemplu. In caz de crima risca pedeapsa mare...
23
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016