REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.1° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
33.1° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Uriașul Rivaldo este anchetat fiind acuzat că a finanțat o lovitură de stat

Uriașul Rivaldo este anchetat fiind acuzat că a finanțat o lovitură de stat

Ana Maria LIPAN 13 noiembrie 2023 | 00:00 1047

Fostul mare internațional brazilian și jucător al Barceloniei, Rivaldo, este cercetat fiind acuzat că a finanțat o lovitură de stat în Brazilia.

Uriasul Rivaldo este anchetat fiind acuzat ca a finantat o lovitura de statRivaldo

Lulla da Silva a câștigat alegerile prezidențiale în Brazilia, dar fanii fostului președinte Jair Bolsonaro au acceptat cu greu înfrângerea. Aceștia au luat cu asalt Palatul Planatto din capitala țării, Brasilia, informează stiripesurse.ro. În cele din urmă, revolta a fost înăbușită, iar Lula da Silva a preluat puterea. Cu toate acestea, cei care au participat la violențele din 8 ianuarie au fost acuzați de tentativă de lovitură de stat și mulți dintre ei au fost arestați.

În timpul anchetei, brazilienii l-au indicat drept sursă de finanțare Salomao Vieira, un solist brazilian. Acesta s-a refugiat în Paraguay, iar de acolo a explicat că acei bani nu erau ai lui ci veneau de la fostul mare fotbalist Rivaldo. Rămâne de văzut în ce măsură se va dovedi implicarea lui Rivaldo în tentativa de lovitură de stat din Brazilia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Ion. Da, Rivaldo a cumparat cateva actziuni la Farul dar asemanarile se opresc aici,ca fotbalist Rivaldo a fost campion mondial cu Brazilia,pentru Hagi locul 5 este performantza maxima cu natzionala Romaniei la un Campionat Mondial,Rivaldo a cashtigat Cupa Campionilor cu echipa de club,Hagi nu a cashtigat cupa asta niciodata si Rivaldo a mai cashtigat si Balonul de aur,Hagi nimic nici aici.
1
0
Toti din sportul actual sunt criminali si traiesc de pe urma fraierilor cu pariuri. Asta a ajuns Hagi si toti sportivii , noste hoti care traiesc de pe urma populatiei hipnotizate de pariuri.
1
1
asta nu e asociatul lui Hagi?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712