REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Urmărire ca-n filme în Mamaia, pentru prinderea unui șofer care circula cu 120 km/h. Video

Urmărire ca-n filme în Mamaia, pentru prinderea unui șofer care circula cu 120 km/h. Video

Victor ROTARU 30 octombrie 2023 | 08:01 5489

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaÈ›i să intervină duminică, 29 octombrie, în jurul orei 23:00, în Mamaia, în zona Aqua Magic, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Urmarire ca-n filme in Mamaia, pentru prinderea unui sofer care circula cu 120 km/h. VideoFoto cu rol ilustrativ

Potrivit primelor informații, un autoturism și o autospecială de Poliție s-au ciocnit. La fața locului au intervenit o autospecială de stingere și o autospecială SMURD B.

În urma accidentului a rezultat o victimă, È™oferul autoturismului.

Ce spun reprezentanții IPJ

„La data de 29 octombrie a.c.,  poliÈ›iÈ™ti din cadrul PoliÈ›iei Municipiului ConstanÈ›a- Biroul Rutier au identificat în trafic un autoturism care circula cu viteza de 120 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteza este de 50 km/h. PoliÈ›iÈ™tii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice È™i luminoase în funcÈ›iune, efectuând viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu ce separa sensurile de mers.

Autospeciala de poliÈ›ie a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, È™oferul acestuia fiind uÈ™or rănit. Ambii conducători auto au fost testaÈ›i cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.“

Update:

„În urma verificărilor interne nu a rezultat cu certitudine dacă la momentul impactului autospeciala de politie avea în funcÈ›iune semnalele acustice È™i luminoase, aspect ce urmează a fi lămurit în cadrul cercetărilor efectuate de unitatea de parchet competentă“, au precizat ulterior reprezentanÈ›ii IPJ.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tipic r*mânesc. Nu înțeleg de ce nu se montează camere pentru a fi în permanență traficul sub control, iar polițiștii să fie distribuiți în alte misiuni. Știu doar să se plângă că sunt puțini și nu fac față situației din teren. Iar cu luminile stinse în Mamaia, asta este o practică veche. Păcat că murdăresc imaginea Poliției r*mâne cu această tactică înjositoare.
0
0
Militieni tampiti si vor pensie la 40 de ani
0
0
zici poliția r*mână și tragi apa, e tot același lucru
2
1
Cei mai inteligenti politieni sunt la Constanta,in special ce de la SIC,in frunte cu Razvan,care pute a transpiratie,Daniel,care habar nu are sa conduca si multi altii ca ei
5
0
Militienii sunt dobitoci rau.Urmaritul scapa si ei omoara lumea pe strada handicapatii dracului(scuze persoanelor cu handicap ca i-am jignit comparandu-i cu militienii.
7
4
Ranit usor? Nu cred.
3
0
Oare este legal sa muti masina de politie de la locul faptei dupa ce a fost implicata intr-un accident cu victima? Intreb pentru un prieten! Iar de lumini ce sa mai vorbim, se pare ca nici macar farurile nu erau aprinse.
7
0
Politia nu avea semnale luminoase sau sonore , doar a intors pur si simplu peste baiatul care circula regulamentar , dupa ce s a rasturnat politistul a mutat polo pe sensul celalalt si de abea dupa aceea a dat drumu la lumini .
10
2
La nivel national s-au lovit cam multe masini de politie......
9
0
ati uitat sa precizati ce s-a intamplat cu vitezomanul. sa intelegem ca a scapat, iar politiei ii e rusine sa recunoasca? nu-i nimic, la noapte o ia de la capat cu goana . e ok.
8
0
urmarire ca in filme? poate in filmele proaste in care se circula in fiecare seara/noapte cu viteza in zona si politia nu vrea, dar nu vrea deloc, sa puna radar. nu ar fi mai simplu si eficient sa prevenim astfel de accidente? politia este de vina pt ca nu ia masuri. succes la fugarit vitezomanii!!
7
3
Pacat ca nu a fost prins muistu' care se credea "reisar"....
5
0
Si care a fost urmarirea? Ca in filmele cu p****i a avut loc doar o... intoarcere si aia neregulamentara! Astia trebuie dati afara din politie urgent si pusi sa plateasca ambele masini. Doar asa se invata minte!
10
8
AVEAU PRIORITATE AMBII ,NU A VRUT SA RENUNTE NICIUNUL, CE, E MASINA LOR, PLATESC EI ASIGURAREA, PENSIE ANTICIPATA VA URAM DE LA 21 DE ANISORI ,ETATE ,NU VECHIME IN MUNCA, CA SUNTETI STRESATI
10
12

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016