REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
21.9° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

URMĂRIRE ca-n FILME; un ȘOFER de BMW a ajuns la ÎNCHISOARE!

URMĂRIRE ca-n FILME; un ȘOFER de BMW a ajuns la ÎNCHISOARE!

Replica API 8 iulie 2021 | 22:13 2117

Georgian Cristian Costache a fost trimis în judecată pentru că a condus un autovehicul, un BMW cu numere de Bulgaria, fără a deține permis de conducere, iar când a fost somat de Poliție să oprească, acesta nu s-a conformat și a avut loc o urmărire ca-n filme. În cursa nebună, Costache a lovit un alt autovehicul staționat, rănind 4 persoane. A fost condamnat la 2 ani și 6 luni cu suspendare, iar acum i-a fost revocată suspendarea, ajungând la închisoare.

foto cu rol ilustrativ!

Lucrătorii de poliție rutieră din cadrul Poliției Cernavodă fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat că, în zona faleză din Cernavodă, se deplasează autoturismul marca BMW cu numărul de înmatriculare de Bulgaria. S-a efectuat semnal de oprire acestuia, însă conducătorul auto a accelerat și nu a oprit la semnal. S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, iar după aproximativ 2 km respectivul autoturism a fost găsit. Intrase în coliziune cu un autoturism marca Ford ce se afla staționat pe partea dreaptă. Acest din urmă autoturism a fost proiectat la rândul lui în alt autovehicul. Conducătorul autovehiculului urmărit (marca BMW) nu a fost identificat la fața locului, fiind depistat ulterior. Patru persoane au fost rănite. Totodată, el nu avea permis de conducere.

A fost trimis în judecată și condamnat la 2 ani și 6 luni cu suspendare, având de respectat niște obligații, precum interzicerea dreptului de a conduce vehicule cu propulsie mecanică, să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă; e)să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională; să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliului Local Cernavodă sau în cadrul Spitalului Orăşenesc Cernavodă pe o perioadă de 90 de zile.

I s-a atras atenția că, în cazul săvârşirii unei infracţiuni în cursul termenului de supraveghere, în cazul nerespectării cu rea-credinţă a măsurilor de supraveghere prevăzute de lege ori a obligaţiilor stabilite de instanţă şi în cazul neîndeplinirii integrale a obligaţiilor civile, i se poate revoca suspendarea pedepsei.

Ceea ce s-a și întâmplat. Astfel că, acum, individul a ajuns la închisoare, pedeapsa de 2 ani și 6 luni urmând s-o execute în regim privativ de libertate.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118