REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Urmărire în trafic pentru prinderea unui traficant de droguri recidivist! A fost arestat

Urmărire în trafic pentru prinderea unui traficant de droguri recidivist! A fost arestat

A.F. 2 septembrie 2023 | 13:07 4163

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Constanța, au depistat, la data de 1 septembrie a.c., în flagrant delict un bărbat, de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmarire in trafic pentru prinderea unui traficant de droguri recidivist! A fost arestatfoto cu rol ilustrativ

Bărbatul a fost prins la scurt timp după ce ar fi vândut unei persoane 50 de grame de cocaină, în schimbul a 15.000 de lei.

Autoturismul condus de acesta a fost interceptat în trafic. 

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 32 de grame de cocaină,  precum și 3.900 de euro și 1.800 de lei. 

La fața locului, a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, care a testat conducătorul auto cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Bărbatul a fost trimis în judecată într-o altă cauză, pentru săvârșirea unor infracțiuni de aceeași natură.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de persoana bănuită.

Aceasta a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie formulată, la instanța de judecată, propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

La acțiune, au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Update:

Bărbatul a fost arestat preventiv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dc fac poze interlopi(km4/5) cu Politia la aceeasi masa ?? Dc acest Cadru iaM, nu da cuiva explicații ?? Cum e posibil ca un cadru iaM sa petreacă alături de proxeneți,dealerii.. si nu exista o problema ?? De cand dreptatea se face doar pe”nepotisme”. Degeaba scriem comentarii , nimeni nu le ia in seama mai ales despre “foste Cadre@“!!! Nu le publicați!
2
0
Buna seara,redactie. Am semnalat politia cu nenumarate plangeri despre un recitivist care din pacate este vecin si prieten cu fiul meu.Vinde droguri de mai bine de 10 ani.Astazi am trimis o plangere catre procuratura generala din Bucuresti, pt ca la noi in cta se pare ca nu se lucreaza.Individul e violent si proxenet, se numeste Ionescu Florin zis Foame.Locuieste pe str George Enescu nr 33. Sper ca auroritatile abilitate sa se sesizeze. Va multumesc anticipat!!
3
0
La Mangalia ,pe r******u când îl arestați??
2
0
O fi la conversie. Dar odata ce lupta cu criminalitatea a fost pierduta in constanta, astea-s fleacuri…
0
0
Probabil ca deja bat recordu “ pa saispe” !!! Alooo bucurestiu, gata Ati fost detronatorii, app.. mai avem cateva exemple prin la Cartierul Compozitorilor! Eminescieni, tancuri , zăpezi , mitraliere :)) doamne ferește !! Daca nu vine sa-mi dau demisia, cand va vad întrând in poziția ghiocel. Sunteți “interlopi “de pe Shein’ Numărați pe degete sunt cei drepți si asumați de faptele lor si răspund pentru ele cu bărbăție!! Apropo de Virginiada km16’ a fost o altercație între fete , au ajuns la declarații si au dat dovada de “barbatie” mai mult decât unii din primele banii ale orașului !!
2
0
Ce faceți polițiștilor. Sunteți varză. Uite așa se prind traficanții. Eu trebuia să fiu inspector șef, nu fufe habarniste.
6
3
Asta este mic traficant si consumator, ultima rotita din mecanismul retelei de trafic; daca astea sunt marile succese ale politiei inteleg de ce este orasul invadat de droguri si mici traficanti si asa va ramane multi ani de acum incolo; se mai salta cate unul din cand in cand ptr a raporta activitate; asta e escrocherie
10
0
Da pe cei care musamalizeaza cazurile de malpraxis si omorul pacientilor in spitale pe cand?Cine se ocupa de sectoru asta?Dga,Diicot,Procurorii sau chemam Fbi Cia sau Mi6?
11
1
În 4-5 sunt numai sifonari De aceea sunt tolerați Nu dau nume ca ii știe toată lumea
12
0
Aia din piata din 4-5 nu ii vede Politia? Vand aia droguri de rup pamantu
12
0
Noroc cu Replica ca mai lasa comentariile deschise de mai afla astia pe unde se vand droguri . DOAR IN KM 4-5 banuim ca deocamdata nu este semnal si nu se aude la centru ca de Sectia 5 nu ii punem la socoteala ca sunt mai degeaba , au nenorocit copii din cartier
13
0
Pai si cei 15.000 de lei de la cocaina vanduta unde sunt ? Pentru ca in articol scrie ca au fost gasiti in masina 3900 euro si 1800 lei...
13
0
Toti interlopii tranzactioneaza droguri, fiecare cartier are gastile lui cu droguri si su peste tot, la fiecare intersectie, fiecare club etc Toti ospatarii si bodyguarzii stiu exact cine vinde droguri in fiecare club si isi trag parte, e sport national
12
1
degeaba citesti daca nu intelegi: "foto cu rol ilustrativ"
8
1
degeaba are gluga ca mainile jegoase il tradeaza ... da clientii unde sunt? nici cocaina nau tras nici nasul nu le miroase?
6
2
Popisteanu?
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677