REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 9 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6877
14.9° Constanța Miercuri, 9 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6877
 

Urmăriri în trafic. Șoferul mașinii în care se afla bărbatul împușcat în cap de polițiști, REȚINUT

Urmăriri în trafic. Șoferul mașinii în care se afla bărbatul împușcat în cap de polițiști, REȚINUT

Replica API 21 decembrie 2019 | 01:10 261

În cursul serii de miercuri, 18 decembrie, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au stabilit identitatea celor 3 persoane implicate în incidentul în care un bărbat a fost împușcat în cap de oamenii legii, în timp ce se afla într-un autoturism urmărit. Conducătorul auto a fost reținut de procurori, urmând să fie propus spre arestare în cursul zilei de vineri, 20 decembrie.

Reamintim că, o patrulă formată din doi polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea avarii - parbriz spart - motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnal regulamentar de oprire. Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, cu direcția spre localitatea Lumina. În timpul urmăririi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical. În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona USAS), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. Un glonț l-a nimerit pe unul din pasageri, bărbatul fiind rănit grav. A fost dus la spital însă, ulterior, a murit. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă in autospeciala de poliție. La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, 2 persoane fugind de la fața locului.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind proprietarul vehiculului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Nu în ultimul rând, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Din nefericire, în jurul orei 04.00, acesta a decedat.

În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit informațiilor noastre, în mașină se aflau:

Carasava Marian 23 de ani, pasager

Hriscu Dănuț Valentin 32 de ani, șofer

Sîrghe Nicolae, de 32 de ani, bărbatul care a fost împușcat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pariu, ce spirit de obesrvatie ai. Dar din pacate, gresesti. Sa saturat lumea de idioti, vreau sa merg pe strada linistit, nu sa fiu cu ochii in toate partile ca vine un jeg din asta, beat sau drogat.
3
0
numai politistii comenteaza pe aici, ca sa-si arate colegialitatea si sutinerea. de parca parchetul ar tine seama de asta. semper fi, cum zic aia care au fost la DIAS. semper fi se foloseste in armata nu in MAI
1
4
Nu este criminal! Jartelele voastre de copii care se cred smecheri sunt de vina. Ati vandut si voi doua oi ati cibstruit un bloc si nu va mai suportati. Oameni de afaceri! TARANI OBOSITI SUNTETI!
2
1
Singurul criminal este soferul.
8
1
Era criminal daca ii omora pe toti, daca jegurile au reusit sa fuga inseamna ca nu a vrut sai mierleasca pe jegosi, doar sai opreasca
6
1
@13,45, il da pe al lui maicata... Ea este criminala ca nu a facut o fapta buna... Sa te dea la porci.
7
1
De ce nu dati si numele politistului ? Sa stim si noi cine e criminalul
4
13

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817