REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Urmăriri și focuri de armă pe străzile din Constanța! Video

Urmăriri și focuri de armă pe străzile din Constanța! Video

Replica API 22 aprilie 2022 | 16:18 3893

Un polițist aflat în timpul liber și-a sesizat colegii întrucât a observat că un autovehicul se deplasa haotic. Polițiștii au luat urma mașinii, însă, cum șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, s-a lăsat cu urmăriri și focuri de armă. Șoferul nu avea permis și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În noaptea de joi, în jurul orei 23.30, agent șef Cosmin Guicilă, din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, se afla în timpul liber, în autoturismul unui prieten, când a observat un vehicul mergând haotic pe străzile din municipiul Constanța. Datorită experienței ca polițist rutier, Cosmin și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă, așa că a sunat în dispecerat și a solicitat sprijin de la cea mai apropiată patrulă de poliție, continuând să urmărească autoturismul în cauză și ținând legătura cu colegii săi.

Pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, patrula de poliție din cadrul Secției 5, formată din agent Adelin Șerban și agent Eduard Badea, a ajuns din urmă autoturismul care circula haotic, însă șoferul nu a oprit, în ciuda semnalelor acustice și sonore repetate ale polițiștilor.

Polițiștii au executat focuri de avertisment

Pentru a-l determina să oprească, după somațiile legale, la intersecția DN 39E cu Șoseaua Mangaliei, unul dintre polițiști a executat 3 focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Întrucât autoturismul și-a continuat deplasarea, polițistul a efectuat alte 8 focuri de armă, în direcția vehiculului, până când acesta a fost oprit, pe un teren agricol de la periferia localității Lazu. Bărbatul a fost imobilizat și încătușat de către agenții Adelin Șerban și Eduard Badea, ajutați de Cosmin Guicilă, care s-a aflat tot timpul în spatele lor, pentru a le oferi sprijin, la nevoie. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că șoferul, de 51 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

L.I. V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cornel din Tomis plus si CIP vand droguri in oras
0
0
Felicitari celor.implicati!
3
0
ai net pe telefon, creier nu, de aici a rezultat ce vedem
0
0
Ai prins unul ca el sunt sute in trafic
0
0
felicitari politistilor
3
0
nu va dat spaga de lati turnat?
0
5

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768