REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Urmează o săptămână plină de activități pentru sportivii CSM Constanța

Urmează o săptămână plină de activități pentru sportivii CSM Constanța

Cristina BĂRBUCEANU 24 februarie 2023 | 08:00 621

O nouă săptămână plină pentru sportivii CSM Constanța! Echipele de handbal, volei și baschet joacă, la toate nivelele de vârstă, în competițiile naționale, iar emoțiile încep și în competițiile internaționale de gimnastică artistică. Din tribune, de pe rețelele de socializare sau din fața ecranelor, suntem alături de sportivii noștri! Hai, Constanța!

Urmeaza o saptamana plina de activitati pentru sportivii CSM Constanta

Baschet juniori
Baschetbaliștii U18 CSM Constanța merg în Ardeal pentru un meci la Miercurea Ciuc, din faza a 2-a a Campionatului Național. Băieții noștri au trei victorii în trei meciuri disputate în Grupa 2 și vor să continue seria succeselor în Sala Eross Zsolt. CSM VSKC Miercurea Ciuc - CSM Constanța se joacă duminică, 26 Februarie, de la ora 11.00.
 
Baschet junioare
Baschetbalistele U15 CSM Constanța participă în weekend la turneul de la Târgu Mureș, din faza a 2-a a Campionatului Național. Au trei victorii în cele trei etape din Grupa 2, iar meciurile de sâmbătă vor fi teste importante pentru fetele noastre. CSM Constanța va susține derby-ul pentru primul loc cu ACS Gladius Târgu Mureș și un meci cu echipa U15 a clubului campion din Liga Națională, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.
 
Volei cadete
Cadetele CSM Constanța intră primele în arenă săptămâna aceasta, cu un meci în capitală, pe terenul lui Dinamo, marți, 21 Februarie, de la ora 14.00. Voleibalistele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu vor evolua trei zile mai târziu, vineri, 24 Februarie, de la ora 14.00, tot contra celor de la CS Dinamo București, dar în Sala Complexului Sportiv Tomis. Victorioase în primele trei meciuri din acest an, fetele noastre vor să continue cu o “dublă” seria succeselor în Elita Campionatului Național, Seria B.

Volei seniori
După punctul obținut în fața celor de la Știința Explorări Baia Mare, echipa noastră va încheia săptămâna cu o partidă în București, pe terenul liderului Diviziei A1. Steaua - CSM Constanța se joacă sâmbătă, 25 Februarie, de la ora 18.00.

 Volei senioare
Voleibalistele CSM Constanța joacă în weekend, la Focșani, cu gândul la cea de-a 8-a victorie din acest sezon. Echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began, candidată la primul loc în Seria Est a Diviziei A2, vrea să continue seria succeselor pe terenul penultimei clasate. Meciul CSM Focșani – CSM Constanța este programat sâmbătă, 25 Februarie, de la ora 13.00.

Handbal tineret
Handbaliștii CSM Constanța DivA revin pe teren propriu, cu un nou meci în Seria B a turneului Play Off Tineret al ligii secunde. În etapa a 4-a, băieții antrenați de Enis Murtaza vor primi vizita celor de la CSA Steaua București DivA. Meciul se joacă vineri, 24 Februarie, de la ora 14.30, în Sala Sporturilor Simona Amânar.

Handbal seniori
După victoria la scor obținută în derby-ul cu CSM București din capitală, handbaliștii CSM Constanța vor să ofere o nouă victorie suporterilor și să-și consolideze prezența pe podiumul Ligii Zimbrilor. Sâmbătă, 25 Februarie, echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu joacă pe teren propriu, în Sala Sporturilor Iftimie Ilisei din Medgidia. CSM Constanța – CSM Vaslui începe la ora 15.45 și va fi transmis în direct de Pro Arena.

Gimnastică artistică
 Încep competițiile tari la nivel internațional pentru gimnastele noastre. Sabrina Voinea va participa la primul său mare concurs ca senioară: etapa de Cupă Mondială de la Doha, precedată de cea de la Cottbus, din 23-26 Februarie. Sportiva CSM Constanța va concura în capitala Qatarului, la începutul lunii martie, și speră să confirme ascensiunea fulminantă din 2022.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016