REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

USR a mai pierdut un om din conducerea CT BUS

USR a mai pierdut un om din conducerea CT BUS

Virgil STOIAN 4 noiembrie 2023 | 00:00 4015

Pare că lucrurile merg din rău în mai rău pentru USR Constanța! După ce au rămas fără viceprimar, iată că au din nou probleme, după ce au rămas doar cu un membru în Consiliul de Administrație al CT BUS. Mandatul lui Ștefan Bitoleanu a ajuns la final și nu a mai fost prelungit. Fost consilier al ministrului Justiției, Stelian Ion, Bitoleanu a ales să se concentreze pe meseria de avocat. Reporterii Replica i-au pus acestuia câteva întrebări, atât despre mandatul de la CT BUS cât și despre activitatea firmei de transport.

USR a mai pierdut un om din conducerea CT BUSȘtefan Bitoleanu

Ștefan Bitoleanu spune că a ales să nu își prelungească mandatul în CA al CT BUS, după ce s-a consultat cu colegii din cadrul USR, urmând să îi ajute pe aceștia din postura de jurist. Acesta consideră că CT BUS este pe un drum bun: „Având în vedere că o să se facă și achiziția de noi autobuze electrice, cred că CT BUS este pe un drum bun. După doi ani de pandemie, când lucrurile au mers prost, acum lucrurile o să meargă într-o direcție bună. Au existat persoane, printre care și eu, care s-au gândit la introducerea tramvaielor, însă nu cred că mai e posibil din punct de vedere tehnic.

USR a mai pierdut un om din conducerea CT BUSActul prin care a încetat mandatul

În privința circulației, Bitoleanu crede că, odată cu terminarea lucrărilor, în Constanța o să se circule mai bine: „Acum lumea se plânge de anumite întârzieri ale autobuzelor, însă, odată cu încheierea lucrărilor, aceste probleme o să dispară. Și șoferii sunt cam nervoși din cauza acestor întârzieri însă sperăm să se rezolve acest lucru.“ În privința situației financiare a CT BUS, Ștefan Bitoleanu a declarat că nu există datorii foarte importante: „Din punct de vedere economic, lucrurile sunt pozitive. Datorii ar mai fi în raport cu municipiul dar acolo sunt niște datorii mai vechi care sunt eșalonate și care sunt plătite periodic. Dar în rest nu există datorii”, a încheiat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viitor p******r. Tot la stat e mai bine decât în privat.
4
0
A fost si asta dedicat precum Oharnesian. Numai dedicati prin-mprejur. Alt usereu nepriceputz.
6
1
Stanica Rațiu. Avocat fără procese Muritor de foame în avocatura și mare politician. Ha! Ha! Ha!
5
0
hahahaahahahahahahaahah
4
0
Ce căuta un politic în administrația unei companii de transport?(ct bus)
7
0
Adica concret ...ce ai facut tu pe langa faptul ca ai fost ,,uns"cand era USR la putere. In afara de leafa g***a ce ai realizat tu pentru Constanta.Acum te dedici meseriei de avocat e greu sa pierzi ,,locul caldut"
9
0
Acum va pare rau ca s-au scos tramvaiele! S-a dovedit si ca unele sensuri giratorii incurca circulatia .... Lipsa semafoarelor in unele mari intersectii etc. Nu-mi amintesc daca la momentul respectiv a fost o consultare publica. Pacat, in marile orase din tara si din Europa circula foarte bine tramvaie.
8
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677