REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

USR a nominalizat TREI persoane pentru funcția de SUBPREFECT. Iată cine sunt aceștia

USR a nominalizat TREI persoane pentru funcția de SUBPREFECT. Iată cine sunt aceștia

Replica API 10 februarie 2021 | 14:04 6482

Filiala USR Plus Constanța a stabilit nominalizările, ce au fost trimise către Biroul Național al USR, în vederea desemnării viitorului subprefect al județului Constanța. Agreați de către aceștia sunt Anca Mănăilă, Dumitru Paris și Mihai Vîlcu.

Senatorul Remus Negoi a declarat că postul de subprefect de la Constanța le revine celor de la USR. „Alianța USR Plus a decis ca postul de la Constanța să revină celor de la USR. Decizia finală va fi luată săptămâna viitoare în cadrul Biroului Național al USR și atunci vom afla cine va fi ales subprefect. Nominalizările noastre au fost Anca Mănăilă, Dumitru Paris, Mihai Vîlcu”, a declarat Remus Negoi, pentru Replica.

Cine sunt cei trei nominalizați

Astfel, cele trei nominalizări agreate sunt Anca Mănăilă, Dumitru Paris și Mihai Vîlcu.

Anca Mănăilă (Neagoe) este actualmente vicepreședinte în biroul local al USR Constanța. Aceasta este fiica fostului primar al municipiului Constanța, Corneliu Neagoe.

Anca Mănăilă. Sursa foto - Facebook

Dumitru Paris este fostul candidat al USR la Primăria Mangalia. Acesta este navigator de meserie, a absolvit Academia Mircea cel Bătrân din Constanța și, în prezent, este angajat al Serviciului Taxe și Impozite Constanța.

Dumitru Paris. Sursa foto - Facebook

Mihai Vîlcu a candidat din partea USR pentru funcția de primar al comunei Ghindărești.

Mihai Vîlcu. Sursa foto - Facebook

Mihai Vîlcu a copilărit în Ghindărești și s-a întors în comună după ce a terminat studiile universitare. Mihai Vîlcu are 35 de ani și a terminat Facultatea de Informatică Managerială la Universitatea Româno-Americană. După ce a absolvit facultatea a deschis o afacere și a decis să își investească banii strânși într-o plantație de mure, la Ghindărești. Plantația a înființat-o în urmă cu 5 ani și are 4,5 hectare.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
partidm infiintat pe aceleasi principii ca udmr, orincipii etnice! lapuscarie cu xenofobii de unguiri si de machidoni!
5
2
Mesajul de pe pancarda pe care o tine in mana. Acum, ma intreb, dar de voi cand scapam, pentru ca sunteti zero barat?
12
0
Zero. Primarul ZERO din anii 90 a produs propunerea zero din 2021. Nu ne mai facem bine.
11
0
Ca sa ajungi prefect sau subprefect nu trebuue sa dai niciun leu. Este o munca grea si uriasa, plina de responsabilitati. Trebuie sa fii la serviciu 24h Cei care scriu altceva habar nu au de asta.
1
14
Ca sa ajungi prefect sau subprefect trebuie sa dai bani grei. Asa ca va iesi cine cotizeaza mai mult. Nu va ganditi ca e vorba despre competente cumva. A se vedea si ce specimene au trecut prin functiile astea dintotdeauna...
22
2
Ce muie si au luat romanii care au votat partiduletul asta de 15 la suta!!!
19
2
Al treilea transmite prin tineretea si zambetul lui strengaresc multa "maturitate " si "responsabilitate ".
11
0
Ce face Manaila ? Ce o recomanda ? Salarii la angajati NU sau cu taraita si cu intarzieri. Taxe Nu sau tot cu intarzieri. Tepe DA la cine pune botu !
20
0
tu cred ca esti unul dintre ei, despre carte las-o mai moale, crezi ca nu se gaseau oameni mai destepti si cu experienta decat astia? vorba aia, ce ii recomanda?? beizadeaua lu tati? navigatorul ratat pe care cetatenii din mangalia l-au respins sau agricultorul care si-a cumparat o diploma la univ. americana? si ai dreptate ce spui, tactu nu are nici o vina ca a foslosit un prezervativ gaurit!!!
15
0
Toate petardele de oameni isi dau cu parerea aici, noroc cu smartphone-urile astea ca altfel n-ati fi pus mana sa cititi un ziar sau o carte. O adunatura de frustrati si analfabeti care nici macar nu stiu cine sunt de fapt candidatii si inventeaza povesti despre ei. Paris nu e baiatul nimanui din politica, manoila si-a dezvoltat singur o afacere si bravo lui, si fata primarului neagoe, nu cred ca un copil trebuie judecat dupa greselile parintilor! Asa cum nici parintii vostri nu trebuie judecati din cauza ca nu au facut avort sa scape lumea asta de toate creaturile ca voi! Trolati ca anonimi..
4
23
e fata handicapatului de neagoe. Vai de capul nostru.
14
0
de ce credeti ca plimba lozinca aia, scapam de ei si vin eu pe scaunul caldut la butoane, credeati ca o intereseaza de voi plebeilor manipulati ce sunteti?
13
0
Pe langa faptul ca e machedon mai are o mare calitate Paris, e mason, in aceiasi loja cu Ionut Rusu viceprimarul despre care de la alegeri nu se mai aude nimic, e pe sleep mode. Somn usor Constanta, ti-ai luat placutele de inmatriculare inapoi.
24
0
Oare de ce USR Constanta isi incalca promisiuniile facute cand era in opozitie si in loc sa scoate posturile publice la concurs , prefera sa cada in ridicol cu asemenea numiri ?!? Promovati meritocratia daca vreti sa mai existati ca partid politic si peste 4 ani !!! P.S. Un exemplu de asa nu este si George Gima , numit direct de Stelian Ion in functia de sef de cabinet la Ministerul Justitiei , aceasta fiind probabil rasplata lipitul afiselor din timpul campaniei electorale
24
0
Anca Manaila-Neagoe fiica fostului primar-nulitate, cu se se ocupa? Se ocupa cu tamplarie termopan, are exerienta necesara sa fie subprefect, de ceilalti doi nu cred ca mai are rost sa comentez
29
2
de ei, ca sa va imbuibati voi!
9
0
Lasti- ne cu machedonii.
15
3
micul paris e baiatul lui doru paris ? daa da , paperu a fost un ecelent inginer frigo ........
10
3
lii suge pulicica
2
0
Nu ti-e rusine Negoi sa votezi pe Manaila? Barbatu asteia are afaceri cu psd si a avut dosar penal, taticu a dat apartament anl sorei ei cand aia era nemaritata, ea e o tupeista care vrea si ea o functie ca a vazut ca merge cu Remusica. Ati pesedizat usr.
16
1
corneliu neagoe a fost cel mai penibil primar al orasului, vai de steaua noastra, ca steaua lor merge bine mereu.
26
1
Anca Manaila e si fina sefei de cabinet a lui Mazare. Intamplator.
25
1
USR partid de mikidoni. MWE USR
20
2
Treziti-va in plm cu caracterele voastre nepermise. Voi dupa ce grafie scrieti? Chirilica?
10
1
e bine! tineti diectia asta! in modul asta ajungeti mai repede la lada de gunoi a istoriei...
21
0
Fiica primarului, tot din astia vrem
16
1
USR Constanta este prtid ethic machedonesc. Nici un roman nu a fost acceptat in partid.Numai machedoni.Sa va canditi la urmatorul vot.Machedonul Stelian Ion avocatul machedonului Mazare Radu Stefan votat de constanteni este o ironie.Ati votat cu Mazare de fapt. Mazare scapa de toate procesele,ramane cu banii si iese din puscarie in maxim 1 an. Are grija ministrul justitiei.
23
2
Citesc bine sau visez? Un navigator angajat la taxe si impozite? Si acum propus subprefect? In mod cert ne scufundam!
44
1
vai de viata mea Paris asta a fost aruncat la mangalia ca nu aveau candidat la primarie. s-au suparat mangaliotii si nu i-a votat nici macar electoratul lor, de nu au luat nici macar un consilier. Pai pe asta il propui subprefect? pacat ce a ajuns partidul asa zis "nou". trist rau
34
0
Hai ca sunt tare! Am reusit si de data asta sa promovez nulitati, luand exemplul personal. Nu ma crititcati, ca oricum nu stau mult.
22
0
Numiti capusa machedoneasca. Veti avea o liniste ancestrala si o atmosfera de familie in colectiv.
27
3
Repede ati strecurat si un machedonas dornic de odihna intre propuneri. Pariu ca ghicim alesul?
28
3
Pun pariu ca castiga machidonul...daca stiti are e!
20
3
...navigator are...te apuca...KAKAREA...
26
0
Regret , regret amarnic votul pe care l-am dat pnl-ului....indiferent ce va mai fi , de acum incolo voi vota psd , toata viata !
34
15
Buna de pul anca asta adi trageo bine
7
4
Unu care cultiva mure,un marinar de la taxe si impozite si fica celui mai slab primar al Constantei.Buna alegere!
45
3
fereste!!!
32
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620