REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
19.4° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

USR Constanța îi plânge de milă lui Șoșoacă: Îi place tirania putinistă, dar asistăm la o decizie fără justificare

USR Constanța îi plânge de milă lui Șoșoacă: Îi place tirania putinistă, dar asistăm la o decizie fără justificare

Mirela PASCAL 6 octombrie 2024 | 00:00 617

USR Constanța a reacționat după eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni. Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Şoşoacă trebuie să prezinte clar şi în detaliu motivele pentru care au luat această decizie.  Și Senatorul Remus Negoi consideră că i s-a făcut o nedreptate: ”Asta nu ne oprește să spunem că asistăm la o decizie care nu are nicio justificare constituțională , spune Negoi. Și Cocargeanu îi plânge de milă Dianei Șoșoacă.

USR Constanta ii plange de mila lui sosoaca: ii place tirania putinista, dar asistam la o decizie fara justificare

Stelian Ion, fost ministru al Justiţiei, transmite că judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Şoşoacă trebuie să prezinte clar şi în detaliu motivele pentru care au luat această decizie. ”Nu suntem cumva în faţa unui atac periculos la adresa democraţiei?”, se întreabă acesta. “Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Şoşoacă trebuie să prezinte clar şi în detaliu motivele pentru care au luat această decizie. Respingem cu toţii opiniile extremiste, pro-ruse şi antioccidentale ale Dianei Şoşoacă, dar sunt acestea motive constituţionale de a-i interzice să candideze? Dacă CCR i-a luat dreptul să candideze pentru opiniile extremiste, nu ar trebui să îi interzică şi lui George Simion candidatura? Nu suntem cumva în faţa unui atac periculos la adresa democraţiei?”, spune Stelian Ion. El arată că, într-o astfel de situaţie, discutăm despre principii şi drepturi democratice, precum dreptul de a fi ales, nu despre o persoană anume”.

USR Constanta ii plange de mila lui sosoaca: ii place tirania putinista, dar asistam la o decizie fara justificare Stelian Ion

Negoi:Candidatura Dianei Șoșoacă a fost blocată de Curtea Constituțională de judecători numiți de PSD

La rândul său, senatorul USR Remus Negoi a precizat: ”Candidatura Dianei Șoșoacă a fost blocată de Curtea Constituțională nu doar de judecători numiți de PSD, dar foarte posibil și de judecători numiți de PNL și de Iohannis.   Valorile noastre sunt opuse celor promovate de Diana Șoșoacă. Noi suntem cu americanii, ea e cu rușii, noi vrem democrație, ei îi place tirania putinistă. Dar asta nu ne oprește să spunem că asistăm la o decizie care nu are nicio justificare constituțională dar care servește unui plan politic pus la cale de cei care controlează statul român, respectiv PSD şi PNL..

USR Constanta ii plange de mila lui sosoaca: ii place tirania putinista, dar asistam la o decizie fara justificare Remus Negoi

Planul pus la cale de Iohannis – Ciolacu – Ciucă este să-l ducă pe Ciolacu la Cotroceni și pe Ciucă la Palatul Victoria. PSD și PNL continuă să mimeze public faptul că sunt certați, însă în realitate, ambele partide își folosesc influența pe care o au în statul român pentru a decide cine câștigă și cine pierde. Singura șansă să le stricăm planul este să votăm cu Elena Lasconi în primul tur, singurul candidat de dreapta real din această cursă electorală şi singurul candidat care nu face parte din acest sistem mafiot. Românii, indiferent de opțiunea lor politică, nu vor să avem conducători numiți în culise. Elecna Lasconi e singurul candidat care nu face parte din aceste grupuri de interese care și-au luat statul pe persoană fizică şi singurul candidat care poate readuce democrația în România.

Cocargeanu: Sistemul profund corupt manipulat de Marcel Ciolacu și PSD dă o nouă lovitură democrației.

Florin Cocargeanu a reacționat și el, precizând că „sistemul profund corupt manipulat de Marcel Ciolacu și PSD dă o nouă lovitură democrației.

USR Constanta ii plange de mila lui sosoaca: ii place tirania putinista, dar asistam la o decizie fara justificare Florin Cocargeanu

Deși Diana Șoșoacă nu este un candidat cu care USR împărtășește valori sau viziuni, nu putem să nu luăm poziție în urma deciziei CCR de a-i invalida candidatura. În loc să protejeze drepturile românilor, judecătorii CCR sunt preocupați să facă jocurile PSD-PNL. Marcel Ciolacu calcă pe cadavre cu scopul de a intra în turul 2 cu George Simion, un candidat pe care îl poate învinge cu ușurință. Deși CCR servește interesele lui Marcel Ciolacu, românii au puterea de a-i da planurile peste cap. Elena Lasconi este singurul candidat de dreapta cu șanse reale să intre în turul 2, singurul candidat care are voința și motivația de a schimba din temelie un sistem politizat peste măsură. Împreună putem apăra democrația!


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stelica tu ai fost avocatul lui Mazare, ti-ai luat apartament social, esti corupt pana in tanga
0
0
Stelian Ion,Negoiță,Cocargeanu sunteți niște caricaturi ale politicii,niște habarnisti care ați profitat de prostia constănțenilor. Sa ajungeti sa.i țineți partea slinoasei de Sosoaca,clar sunteți mai cretini decât ea
1
1
3 sau 5% din voturile lui simion si i-ar fi scazut sansele de a ajunge in turul 2 unde spera psd ca simion sa ajunga si lumea il va alege pe ciolacu; psd spera ca simion sa fie putin peste ciuca si dupa unele sondaje asa ar fi iar fiecare procent conteaza; ccr ca si o mare parte din judecatori psdisti pana la moarte
0
0
ca, daca ar vedea, n ar mai alimenta de la austriecii omv, jefuitorii care au mituit psd si pnl pt a pune pe mana pe resursele tarii, cum a ajuns Ikea cel mai mare proprietar de paduri din ROmania? Sosoaca e vina sau psd si pnl? nu s fan Soseta dar s a facut un scandel pt a ne devia atentia de la hotii hotilor
1
1
S-au găsit trepădușii ăstia trei să vorbească, când ei au falsificat zeci de fișe de interviuri in filiala lor, au adus oameni doar pentru a-si pastra locurile caldute in parlament. 3 nimicuri Cocargeanu, Negoi si Stelica. Nu au realizat nimic in viata lor.
3
1
De sosoaca va intereseaza pe voi ma retardatiilor . Moare lumea cu zile in spitale si voi visati democratii si alte ineptii . Ccr e o gluma p*****a cam ca tot ce inseamna stat.
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710