REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

USR, despre depunerea mandatului lui Cîţu: Tot ce a fost în ultimele două săptămâni, o şaradă

USR, despre depunerea mandatului lui Cîţu: Tot ce a fost în ultimele două săptămâni, o şaradă

Replica API 13 martie 2020 | 00:00 931

Claudiu Năsui

Uniunea Salvaţi România apreciază că depunerea mandatului de către premierul desemnat, Florin Cîţu, reprezintă o dovadă a faptului că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost "o şaradă".

"Premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul cu o oră înainte de vot! Este dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o şaradă", a scris USR pe Facebook.

De asemenea, liderul USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a apreciat că PNL dă dovadă de "inconştienţă", deoarece lasă "ţara neguvernată în plină criză epidemiologică".

"Cum să laşi calculul politic să primeze în faţa pericolului la care ne expunem cu coronavirus? De ce face PNL asta? Pentru că face calculul meschin că se va eroda la guvernare dacă stă până în toamnă. PNL a preferat să lase ţara în plină criză politică doar ca să iasă bine la alegerile din toamnă. Preşedintele Iohannis a făcut acelaşi joc ca atunci când a numit-o pe Viorica Dăncilă premier. Acela a fost momentul în care Iohannis şi-a câştigat al doilea mandat. Pentru că a fost văzut ca fiind opoziţia principală la PSD. Acum se bazează încă o dată pe faptul că până atunci românii uită. Chiar dacă pe noi ne lasă în plină criză fără guvern. Cum poţi să fii desemnat prim-ministru, să ai voturile din toate părţile pentru că ţara este în criză medicală şi să laşi o ţară întreagă baltă. Asta e România normală? Să vă fie ruşine", a scris deputatul USR pe Facebook, scrie Agerpres.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a declarat, joi, că gestul premierului desemnat Florin Cîţu de a-şi depune mandatul este unul "de mare responsabilitate", precizând că acesta s-a consultat cu colegii din partid înainte să facă acest pas.

Anterior, liderul grupului USR din Camera Deputaţilor, Cătălin Drulă, reitera că parlamentarii Uniunii vor vota în favoarea Guvernului Cîţu, cu votul la vedere. El aprecia că preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, au evitat în aceste zile să dea un "semnal corect" pe tema învestirii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436