REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
11.5° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

USR neagă influența lui Florin Cocargeanu în afacerile lui Zaifu cu statul

USR neagă influența lui Florin Cocargeanu în afacerile lui Zaifu cu statul

Georgiana BOGLEA 15 iulie 2024 | 00:00 1871

În urma articolului ”Cum a ajuns USR-istul Ion Zaifu să ia contracte pe bandă rulantă, în perioada în care Cocargeanu era viceprimar!” apărut în ziarul Replica de Constanța în data de 12 iulie a.c. conducerea USR a transmis un drept la replică, prin care explică faptul că Florin Cocargeanu, când avea funcția de viceprimar, nu ar fi avut niciun amestec în câștigarea contractelor cu statul începând cu anul 2022 a firmei Instal Concept SRL deținută de Ion Zaifu.

USR neaga influenta lui Florin Cocargeanu in afacerile lui Zaifu cu statulFlorin Cocargeanu

Conducerea USR Constanța a reacționat în urma articolul publicat de Replica, potrivit căruia în perioada când Florin Cocargeanu a fost viceprimar, afaceristul a beneficiat de câteva contracte cu statul.

USR neaga influenta lui Florin Cocargeanu in afacerile lui Zaifu cu statulIon Zaifu

Iată ce zice USR Constanța:

Unitățile de învățământ au personalitate juridică, iar clădirile și terenurile se află în administrarea acestora, nu a Primăriei. Prin urmare, un viceprimar nu stabilește și nu poate impune unei unități de învățământ cui încredințează contractele de  prestări servicii. Primăria doar alocă fondurile necesare pentru acele servicii, la cererea unității de învățământ și pe baza unei note de fundamentare.

USR neaga influenta lui Florin Cocargeanu in afacerile lui Zaifu cu statuldreptul la replică

De asemenea, aceștia precizează că 3 dintre licitațiile câștigate nu se află în județul Constanța.

 

USR neaga influenta lui Florin Cocargeanu in afacerile lui Zaifu cu statuldreptul la replică


În finalul dreptului la replică, reprezentanții USR țin să precizeze că nu există nicio asemănare între situația de față cu ceea ce s-a întâmplat în Sectorul 6 al Capitalei.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E simplu de inteles cum a ajuns duamna Oana Ivan sa ocupe loc de conducere… i-a cantat la fluier lui Cocargeanu ca sa ii regleze glanda
5
0
Ca în toate partidele politice din constanta mak1don1 luptă pentru binele comunități (neamuri) și se cunoaște pe unde trec ei nu mai rămâne un fir de iarbă, trăiască prost1mea
6
0
Cocargeanu analfabetul,care plînge că are prb cu glanda și vrea joburi,Stelian cel mai lache politician și Gima poponel și distrus filiala,Timofte,Bunghez,Toma laba tristă,Chițu drogalaul și alți acoliți cred că au dat lovitura Lovitura vor primi cu dosare,plus lovitura va fi în toamna când pariez că nu vor scoate nici 5 procente.O șleahtă de bulanii,drogați,analfabeți și amante,distrug tot.
8
0
Stelica tot ce a atins a distrus… exact asta a facut si cu filiala Cta… la parlamentare, in toamna, o sa s**a acadeaua, cu Negoi cu tot! Cei 4 magnifici, Cocargeanu, falitul, Gima, kilotul din f…d, Remus, interesatul de functii si de a-si asigura nevasta in pozitie de conducere, si Stelica, plictisitorul, nu sunt interesati decat de propriul buzunar si de propria bunastare! Au o gashca de matracuci proaste in jur, fermecate de ei , unora dintre ele promitandu-le diverse!
7
0
Userul a întins demult copita. Oale și ulcele, margarete și flori de câmp.
7
0
Gima fu ales pentru ca Ochiulet
3
3
Poate ne spune și cum a ajuns amanta lui Cocargeanu, Oana Ivan să ocupe un post in conducerea partidului, tot pe competente?
10
0
Hai ca indata iese si Stelica cu o declaratie sterila sa ne explice moartea caprioarei… in concluzie, nimic! Stelica, manageriaza tata cariera de primadona de tik tok a nevestei si renunta la politica ca esti total pe dinafara
11
0
Asta-i buna! Pai ce va asteptati sa declare ca a facilitate contracte colegului zaifu si ca si-a tras si el partea!!!! Cocargeanu este un frustrat, un incapabil si incompetent, a demonstrat-o foarte bine cand a fost viceprimar si nu a facut nimic, iar la partid in afara de raca, ura si rautati in rest nu a demonstrat nimic! Este fix pe acelasi calapod cu seful sau Stelica ! Gima… este un papitoi marioneta scos in fata ca sa le acopere lor mizeriile din spate!
10
0
Soțul tik tokaritei și guristei de canto și-a făcut treabă,celebrul Stelica Bulan cel mai slab politician a reușit după mica experiență la justiție să-și pună cățelușul poponeț Gima la conducerea Usr,urmează să fie pus pe liste in toamna el și Negoi,dar oare vor scoate procentele necesare?Gurile rele spun că nu,vom vedea daca aceasta frauda grosolana ii va ajuta.Specimenele alese niste drogalaii,babe frustrate și nerezolvate nu au nici-o șansă să aducă procentajul.
14
0
Hai,ha,dosarul e făcut deja.Plus urmează cel de abuz în serviciu cu frauda de la alegerile din Usr
14
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515