REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Utilnavorep este FIRMA care executa lucrări la COSTINEȘTI, în zona unde a MURIT COPILUL de 8 ani!

Utilnavorep este FIRMA care executa lucrări la COSTINEȘTI, în zona unde a MURIT COPILUL de 8 ani!

Replica API 16 martie 2021 | 23:35 4841

Cum a fost posibilă tragedia de la Costinești, acolo unde și-a pierdut viața un copil de 8 ani, după ce au căzut peste ei mai multe țevi ? O firmă privată, de fapt o asociere, executa lucrări de apă și canalizări, amenajând șantierul de lucru în zona respectivă. Potrivit unor surse, materialele erau supravegheate de către un paznic, iar perimetrul era împrejmuit. Însă muncitorii au scos la marginea drumului câteva țevi, pe acestea nu le-au asigurat, aici găsindu-și sfârșitul micuțul de 8 ani, iar un altul a fost rănit. Țevile care au căzut peste ei erau din PVC, destul de grele, având în vedere diametrul foarte mare şi grosimea materialului.

Dar care este firma care se ocupa de lucrări!

Potrivit unor surse, firma care se ocupa de lucrări este Utilnavorep, în asociere cu Opal Construct SRL. Despre Utilnavorep se știe că este deținută, din umbră, de Marian Mitrea, fostul director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. În acte, asociat este Sorin Mitrea. Firma a primit, în ultimii ani, circa 300 de contracte de la stat, cu o valoare totală de aproximativ 50.000.000 de euro. Utilnavorep SA a raportat pentru anul 2019 afaceri de 68,3 milioane lei și un profit net de 17,4 milioane lei, cu 211 angajați, dar și datorii totale de 19,4 milioane lei. Cea de-a doua societate este deținută de Grădinaru Bogdan Nicolae

Reamintim că, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, duminică, 14 martie a.c., în jurul orei 17.20, prin apel 112, cu privire la faptul că doi minori ar fi răniți după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 minori, unul de 8 ani, iar celălalt de 11 ani.Cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și:

Doi MINORI prinşi sub ţevi, în Costineşti. Unul a DECEDAT

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copii nesupravegheati...vina mare o au parintii
3
0
La Utilnavorep a murit un om in centrala de la Cernavoda!
5
1
ma jucam cu tita doamnelor in loc sa ma joc pe strada cu copii.Am avut o copilarie grea intre bulanele la doamne de varsta mamei.
8
5
D-le Gigi te-ai jucat odata , poate te-ai lovit dar uiteca abia acum isi face.....efectul.....
9
4
copiii de ce se jucau nesupravegheati in acea zona? parintii lor ce faceau? unde erau? sa fie cercetati si parintii pentru neglijenta.
12
2
bace are sula cu prefectura?copilul ala era un taran timpit care s.a bagat sub teava.ce cauta acolo?ma jucam la greu prinnsantiere constructii si n.a murit nimeni,dar milenials astia sint prosti gramada!
15
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016