REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
17.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Va RĂSĂRI vreun proiect IMOBILIAR și în curtea FABRICII de PÂINE?!

Va RĂSĂRI vreun proiect IMOBILIAR și în curtea FABRICII de PÂINE?!

Replica API 8 ianuarie 2021 | 12:50 5279

Fabrica de pâine, Dobrogea Grup SA, a demarat mai multe proceduri în vederea desființării unor corpuri de clădiri. Astfel, Primăria Municipiului Constanța a emis luni, 4 ianuarie a.c, două certificate de urbanism pentru desființarea a 5 astfel de corpuri. Așa cum Replica scria și în vara anului 2020, oare în curtea fabricii de pâine va răsări un nou proiect imobiliar? Nu de alta, dar s-a mai obținut Autorizația de Desființare cu numărul 46 din data de 17 iunie 2020, atunci fiind vorba de alte 15 corpuri. Să nu uităm povestea silozurilor de pe variantă (Aurel Vlaicu), acolo unde ar răsări Hornbach.

Citește și: FABRICA de pâine DOBROGEA PREGĂTEȘTE CEVA!

Fabrica de pâine, Dobrogea Grup SA, a obținut de la Primăria Constanța două certificate de urbanism în data de 4 ianuarie a.c. Lucrările vor fi edificate pe strada Celulozei, numărul 1, din orașul constănțean. Mai exact, este vorba despre corpul C17 - Centrala Termică, C29 - Clădirea PSI, C30 și C31 - Rezervor și C7 - Depou. Certificatele emise de municipalitate au valabilitate de execuție de 12 luni.

Despre Dobrogea Grup SA

Firma Dobrogea Grup SA a fost înființată în anul 1991, având sediul social în municipiul Constanţa. Dobrogea Grup SA este deţinută de SC Arsenal Forest SRL, cu sediul în municipiul Braşov, SC Arsenal Montana SRL, cu sediul în municipiul Braşov, SC Ana Variete SRL, cu sediul în municipiul Braşov și SC Actinvest SA, cu sediul în municipiul Braşov. Reprezentanții societății sunt: Teodorescu Fotini - preşedinte consiliu de administraţie, director general, Vulpe Mihail-Cătălin și Cojocaru Simona-Smaranda, director economic.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica nu o sa mai avem ,, eugenii ,,?
0
2
mai traieste madam Fotini ?
4
0
CUM SE DA AUTORIZATIE IN ZONA INDUSTRIALA LA UN BLOC UARE LOCATARI SA FAC RECLAMATIBDUPA SA SEBINCHIDA SI FABRICA DE BERE. SAU LA FEL CAN PALAS SA IA TERENUL OIERIEI MACHIDONI SI ACUMA CIK SA MUTE OIERIA CINE PE CJNE GONESTE ADIK INTRA IN CUR SI SULITA PNLului
6
1
POATE NE SPUNE SI NOUA CUM A PUS DNA.FOTINI MINA PE ACESTE TERENURI INCLUSIV PE CEL VINDUT DE LA ICIL UNDE SE AFLA SECTIA 2.CE INGINERIE HOTEASCA A FACUT DE ESTE PROPRIETARA PE NISTE TERENURI CARE NU I APARTIN DE DREPT.JUSTITIA DOARME DE ANI DE ZILE IARINTERLOPII ASTIA SE IMBOGATESC EI SI MAI NOU COPII LOR.CE SANSE MAI AU COPIII NOSTRI CARE FAC O GRAMADA DE ANI DE SCOALA IN SOCIETATEA ACEASTA?
18
1
e nu ma o sa faca vreunul parc sau o sa planteze pomi in loc de betoane,hai ma ce dracu despre ce vorbim.
16
1
Foarte bine. Ar fi bun un proiect imobiliar acolo. Orice investitie este binevenita in oras.
9
23
A facut proasta asta din bijuteria de fabrica numai nenorociri. Cu toate fosilele din jurul ei
15
2
Sa intre machidoni pe felie si praful se alege.Astia devoreaza tot ce le iese in cale.
27
3
Cum a ,,pierdut" spatiul din zona ICIL ,unde este actualul Lidl?
28
1
Fotini Teodorescu este eterna acolo? Este nemuritoare si inamovabila? Este de atat de mult timp sefa acolo. Pe la inceputul anilor 2000, o bagase pe fii-sa, Luminita Teodorescu, la Banca Transilvania. I-a angajat-o Mihaela Ichim, pentru a consolida relatia de colaborare. Of, of, of. Totul numai pe pile si relatii se face in tara asta.
31
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303