REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
28.6° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Vacanţă de coşmar pentru familia lui Alin Oprea la o locație de lux de pe litoral

Vacanţă de coşmar pentru familia lui Alin Oprea la o locație de lux de pe litoral

Virgil STOIAN 12 august 2024 | 14:56 6262

Ceea ce trebuia să fie o minivacanță relaxantă pe litoralul românesc, s-a transformat într-un coșmar pentru familia îndrăgitului muzician Alin Oprea. Aflat într-un turneu pe litoral alături de trupa Talisman, artistul a rezervat o cameră la un hotel de 5 stele pentru soția sa și fiica Daria. Experienţa a început cu stângul pentru aceştia, însă situaţia a ieşit total de sub control după ce fiica brunetei a suferit un accident în baia resortului.

Vacanta de cosmar pentru familia lui Alin Oprea la o locatie de lux de pe litoral

Fiica vitregă a lui Alin Oprea s-a rănit la picior

De când a ajuns în incinta hotelului New Belvedere din Mangalia, artistul a fost întâmpinat cu o veste care i-a lăsat un gust amar. La check-in, Alin Oprea a achitat integral costul camerei, însă angajaţii i-au solicitat să plătească o garanție suplimentară de 450 lei pentru eventualele pagube.

Vacanta de cosmar pentru familia lui Alin Oprea la o locatie de lux de pe litoral

”Nu mi s-a mai cerut niciodată o astfel de garanție în alte hoteluri, nicăieri în lume și nici la noi în țară. De obicei, clienții sunt întâmpinați cu un pahar de apă măcar sau cu o limonadă, nu cu cerințe neașteptate și neplăcute, iar în cameră cu fructe și o șampanie, așa am fost primiți peste tot pe unde am mers, în străinătate. La ei până și cafeaua din cameră, care peste tot este oferită gratuit, la ei se plătea. Gestul în sine ne-a atras atenția într-un mod neplăcut”, a declarat muzicianul.

Vacanta de cosmar pentru familia lui Alin Oprea la o locatie de lux de pe litoralImagini din baie

Un alt aspect care a stârnit nemulțumirea familiei a fost obligativitatea de a plăti pentru un pachet all-inclusive, deși aceștia doreau doar cazare.

„Am fost constrânși să achităm pentru mese la care nici măcar nu intenționam să participăm și de la care chiar am lipsit de câteva ori, ceea ce a crescut semnificativ costul vacanței, fără a ne aduce vreun beneficiu real”, a adăugat soția solistului.

Un accident grav, ignorat de conducerea hotelului

Situația s-a agravat când Daria, fiica de 12 ani a Medanei, a suferit un accident grav în camera de hotel. Potrivit declarațiilor, în timp ce ea încerca să închidă ușa cabinei de duș, aceasta s-a desprins din cauza faptului că nu era bine fixată și s-a spart în mii de cioburi. Fetița a fost rănită în mai multe locuri, cea mai gravă tăietură fiind la picior. În plus față de rănile fizice, Daria a fost profund afectată emoțional, iar incidentul a transformat o vacanță promițătoare într-o experiență traumatică. Pe tot parcursul vacanței, fetița nu a mai putut intra în apă, fiind rănită la picior.

Vacanta de cosmar pentru familia lui Alin Oprea la o locatie de lux de pe litoralMedana

Medana a contactat imediat conducerea hotelului pentru ajutor, însă răspunsul primit a fost unul dezamăgitor: „În loc să ofere sprijin, personalul hotelului a refuzat orice formă de ajutor, inclusiv chemarea unei ambulanțe. Managerul hotelului a dispărut rapid, invocând probleme personale, iar directoarea din București, contactată telefonic, a avut o atitudine inumană, susținând că incidentul nu este responsabilitatea hotelului și că Medana trebuia să între cu copilul de 15 ani în baie. Când Medana i-a spus cine este și că va chema presa și televiziunea, aceasta a spus că pe ea nu o interesează, să-i cheme “chiar acum”.

Mai mult decât atât, la finalul sejurului, conducerea hotelului a refuzat să le restituie garanţia. Suma respectivă a fost oprită pentru paguba produsă de spargerea geamului de la cabina de duș. Alin Oprea a analizat ulterior condițiilor de returnare a garanției şi a observat că în contract un astfel de incident era menționat ca o posibilitate frecventă, sugerând un viciu de fabricație sau execuție.
Alin Oprea şi Medana, decişi să îşi facă dreptate în instanţă

În continuare, Alin Oprea și soția sa au explicat că sunt decişi să ia măsuri legale.

„Vom face toate plângerile și reclamațiile necesare pentru a ne asigura că nimeni nu va mai fi obligat să treacă prin ceea ce am trecut noi. Vom acționa în instanță hotelul pentru neglijență, indiferență și lipsa măsurilor de siguranță, urmând să solicităm despăgubiri pentru daune morale și materiale”, a spus solistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce picior are "fetita" aia de 12 ani, nu ma mir ca a recurs la stilul smuls...sau pur si simplu nu i-a incaput basaul in cabina aia de dus.
0
1
Facut de o familie de circari, ba...cum naiba sa spargi o usa de cabina de dus. Nu am reusit eu si am 1.95 m + 120 kg, da-o dracu.
6
1
Neica nimeni care cerșesc beneficii! Cine e Medeea, cine e Alin Oprea?
13
1
Cică i-a obligat să ia all-inclusive. Nu i-a obligat nimeni nimic, ei au ales această ofertă, din sutele existente.
13
1
Cum sa spargi ușa la cabina de dus?? Era venita din jungla? Niște circari de 2 lei. Trebuia sa ii cazeze gratuit ca sunt vedere???
15
6
Vina apartinei integral turistilor, multi sunt niste salbatici, sparg, distrug, se demachiaza cu prosoape, sterg pantofii cu acestea etc Iar in cazul de fata, fomistul asta de la Talisman si curwa lui (interrasyal bullshiit) vor sa obtina bani nemunciti… Ja la carutza !
22
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016