REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Vacanță de coșmar pentru mii de români. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate

Vacanță de coșmar pentru mii de români. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate

Mariana MURAT 28 iunie 2024 | 13:25 1890

Vacanță de coșmar pentru mii de români, după ce zeci de zboruri au fost amânate, iar altele chiar anulate. Călătorii, mulți dintre ei însoțiti de copii, au fost nevoiți să doarmă în aeroportul din Bruxelles în așteptarea unor vești despre zborul lor către Cluj-Napoca. 

Vacanta de cosmar pentru mii de romani. Zeci de zboruri au fost anulate sau amanate

 Sute de români au dormit două nopți pe aeroportul din Bruxelles, după ce zborurile lor au fost anulate. Aceștia trebuiau să ajungă în Cluj-Napoca miercuri, însă zborul le-a fost anulat, iar scenariul s-a repetat chiar și ieri. Mai multe zboruri au întârziere, și ne referim la aeronave care trebuiau să ajungă pe aeroportul din Cluj. Sunt întârzieri pe zboruri dinspre Londra, Franța, și Grecia. În mare parte vorbim de zboruri efectuate de aceeași companie aeriană. Probleme au fost și în Otopeni, acolo unde zeci de oameni au așteptat ieri în aeroport, preț de patru ore pentru a pleca spre Roma. Într-un final au primit vestea că zborul lor a fost anulat. Sunt mai multe zboruri amânate pe toate aeroporturile din Europa, iar printre problemele care ar fi dus la aceste situații se numără condițiile meteo nefavorabile dar și numărul mare de avioane care trebuiau să decoleze sau să aterizeze, în comparație cu personalul redus, conform digi24.ro.

A fost haos general și miercuri 27 iunie pe Aeroportul Otopeni, acolo unde mai multe curse au întârzieri, iar oamenii care așteaptă de câteva ore s-au revoltat. Din cauza tensiunilor, angajații Wizz Air s-au retras ca să nu fie bătuţi de pasageri. 

Vacanta de cosmar pentru mii de romani. Zeci de zboruri au fost anulate sau amanate

Sute de pasageri, printre care bătrâni și copii, care au aşteptat avioanele în picioare, într-o căldură insuportabilă, dat fiind că, spun ei, aerul condițional nu funcționează în aeroport. Așadar, au fost câteva sute de oameni care au așteaptat, în Aeroportul Otopeni, mai multe curse programate pentru 26.06.2024 după-amiază care au întârzieri semnificative, de peste 2 ore.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510