REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Vădineanu ar putea ajunge la pușcărie, după ce a amenințat un polițist

Vădineanu ar putea ajunge la pușcărie, după ce a amenințat un polițist

Mirela PASCAL 15 martie 2023 | 00:00 6447

Vă mai aduceţi aminte de Daniel Tiberiu Vădineanu, afaceristul pe care fosta nevastă plănuia să-l asasineze? Ar putea ajunge la pușcărie, după ce nu și-a achitat o amendă penală de aproape 5.000 de lei, dispusă de instanța de judecată într-un dosar în care a fost acuzat că a amenințat un polițist.

Vadineanu ar putea ajunge la puscarie, dupa ce a amenintat un politistDaniel Vădineanu

Judecătorul delegat la Biroul de executări penale al Judecătoriei Tulcea a solicitat înlocuirea amenzii penale aplicate lui Daniel Vădineanu, într-un dosar penal, cu închisoarea. Cel mai probabil, acesta nu și-a achitat amenda, iar legea spune că, dacă persoana condamnată, cu rea-credinţă, nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare. Pe 17 martie, judecătorii vor lua o decizie cu privire la libertatea afaceristului, patronul de la Kirvad. Totuși, există posibilitatea ca, până la pronunțarea instanței, Vădineanu să-și execute amenda penală, însă rămâne de văzut dacă va face acest lucru.

Reamintim că Daniel Vădideanu, patronul Kirvad Tour, s-a ales cu o amendă penală, pentru ultraj, în valoare de 4.800 de lei, într-un  dosar penal mai vechi. Prin rechizitoriu s-a reținut că, în urma unei plângeri înregistrate la Poliția Municipiului Tulcea, s-a stabilit că un polițist rutier din Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a oprit pe DN 22, un autoturism marca Opel Vivaro, ce aparţinea operatorului de transport Kirvad Tour SRL Constanța. În timp ce omul legii completa documentele de constatare a neregulilor, la faţa locului s-a prezentat administratorul societăţii, Daniel Tiberiu Vădineanu, care a început să se manifeste violent verbal și gestual. Se pare că l-a insultat pe polițist și l-a amenințat cu acte de violență fizică, supărat fiind că, în ultima perioadă, oamenii legii au tot oprit vehiculele firmei sale și au aplicat amenzi. Mai exact, se pare că Vădineanu l-a făcut pe agentul de poliție dobitoc și idiot și i-a spus că-l va desființa, că-l va muta din Tulcea și că va veni cu rackeţii peste el.

Daniel Tiberiu Vădineanu a spus că știa informații personale despre polițist de pe Facebook și că s-a enervat la acea dată întrucât autovehiculul trebuia să ajungă la aeroport cu pasagerii, însă Poliția l-a reținut timp de cel puțin 45 de minute. A recunoscut că a înjurat și că și-a ieșit din fire, dar la modul general și că nu l-a jignit personal pe polițist.

Cazul Vădineanu care a ținut primele pagini ale ziarelor, în 2013

Reamintim că un scenariu al groazei a luat contur la Constanţa, în 2013, vestea făcând înconjurul țării. Potrivit poliţiştilor constănţeni, Liliana Vădineanu a plănuit, alături de concubinul ei, Daniel Lucian Sasu, să-l ucidă cu sânge rece pe fostul soţ, deţinătorul firmei de transport Kirvad, din Constanţa, Daniel Vădineanu.

Vadineanu ar putea ajunge la puscarie, dupa ce a amenintat un politist

Însă, potrivit declaraţiilor de la acea vreme, doi dintre cei ce trebuiau să devină asasini plătiţi au hotărât să contacteze victima şi să-i spună ce i se pregăteşte, moment în care a început calvarul. După mai multe zile de cercetări, Liliana Vădineanu şi Daniel Lucian Sasu (prietenul Lilianei) au fost reţinuţi, fiind prezentaţi cu propunere de arestare, însă Tribunalul a hotărât să fie cercetaţi în libertate. Liliana Vădineanu a reuşit, ulterior, să-şi dovedească nevinovăţia, procurorii clasând dosarul. Liliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu au divorţat la finele anului 2012, după o relaţie de 7 ani, cei doi având o fetiţă, care a rămas în custodia tatălui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va supăra adevărul domnu Vadineanu de a-ți șters comentariu în care vi s a spus pe nume = un peste obosit care sub umbrela unei firme de transport învârtiți diverse afaceri ilegale /!!!!
3
0
Daca fosta sotie a ratat,poate judecatori nu ratează.
3
2
Articol scris de m****a, mama mama cea mai infecta și g***a Maaaaa nu va este rușine să postați articolele astea sa vina asta sa vă dea bani sa nu mai dați ceva de el ți-ai draqu de manglitori
3
0
Sa intrebe prietenul, atunci!
0
1
Băi Omer
2
1
Voi postacii astia care va ascundeti in spatele butoanelor si aruncati cu noroi ce altceva stiti sa faceti in afara de a trăi din banii de la social s-au trezit toate saraciile din orasul asta sa cometeze
3
5
Hai ca mai aveti putin si il scoateti erou national pe coclitul asta.
9
3
Vadineanu un om de succes cu o afacere de succes care a creeat zeci de locuri de munca pt orasul ăsta si nu numai dar tu cel care ai scris articolul asta si denigrezi ce realizari ai in viata? Intreb pentru un prieten
5
11

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677