REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Vădineanu de la Kirvad, aviz negativ pentru hotelul de la ieșire din Constanța

Vădineanu de la Kirvad, aviz negativ pentru hotelul de la ieșire din Constanța

Andreea CONDURACHE 26 august 2023 | 00:00 4846

Daniel Tiberiu Vădineanu, patronul cunoscutei firme de transport Kirvad Tour, s-a răzgândit în ceea ce privește proiectul din zona cartierului Palas. Mai nou, în loc de sediu de birouri, Vădineanu vrea un hotel, motiv pentru care a solicitat un certificat de urbanism în vederea elaborării unui PUD, însă nici de această dată nu a primit acceptul din partea Primăriei Constanța. Motivul? A executat lucrări fără a deține o autorizație de construire, motiv pentru care a fost și amendat de către Poliția Locală, iar conform Legii nr. 350/2001, art. 56^1: “Nu pot fi inițiate și aprobate documentații de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcții edificate fără autorizație de construire sau care nu respectă prevederile autorizației de construire”.

Vadineanu de la Kirvad, aviz negativ pentru hotelul de la iesire din ConstantaDaniel Tiberiu Vădineanu

Vădineanu s-a răzgândit! Nu mai vrea sediu de birouri, vrea să edifice un hotel, însă nici de această dată municipalitatea nu i-a eliberat certificatul de urbanism. Recent, societatea Kirvad Tour SRL, deținută de Daniel Tiberiu Vădineanu, intenționa să elaboreze un PUD (plan urbanistic de detaliu) în vederea construirii unui hotel și funcțiuni conexe. Însă, conform certificatului de urbanism cu numărul 2228, eliberat de Primăria Constanța, în cursul zilei de 22 august a.c., este specificat ,,Nu poate fi utilizat pentru elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru construire hotel și funcțiuni conexe întrucât, în urma unui control efectuat de către Poliția Locală, s-a constatat existența unor lucrări de construire edificate fără a deține autorizație de construire, sancționate prin Proces Verbal de Constatare și Sancționare a Contravențiilor nr.2387/2023 și astfel, conform Legii nr. 350/2001, art. 56^1: “Nu pot fi inițiate și aprobate documentații de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcții edificate fără autorizație de construire sau care nu respectă prevederile autorizației de construire”

Vadineanu de la Kirvad, aviz negativ pentru hotelul de la iesire din Constantazona în care intenționează Vădineanu să ridice un hotel

În cursul anului 2021, Vădineanu intenționa să construiască pe același teren un sediu de birouri, dar și o hală cu funcțiunea de garaj, însă a primit aviz negativ de la municipalitate „întrucât conform Regulamentului Local de Urbanism aferent PUZ aprobat prin HCL nr.319/20.11.2012, secțiunea prescripții generale - condiții de construibilitate a parcelelor; Pentru parcelele cu o suprafață între 1.500 mp și 3.000 mp, cele cu front la stradă peste 30,00 metri sau cele cu raportul laturilor între 1/3 și 1/5, modul de construire se va preciza prin Planuri Urbanistice de Detaliu”.

Societatea Kirvad Tour SRL a fost înființată în anul 2012 și are sediul social pe bulevardul Tomis, numărul 238. Societatea îl are administrator pe Daniel Tiberiu Vădineanu, iar asociați sunt Daniel Tiberiu Vădineanu (80%) și Oana Maria Vădineanu (20%). În anul fiscal 2022, firma lui Vădineanu a raportat o cifră de afaceri de peste 13 milioane de lei, un profit net în valoare de 1,7 milioane de lei, dar și datorii de 14 milioane de lei.

Vadineanu de la Kirvad, aviz negativ pentru hotelul de la iesire din Constanta

Vădineanu, amendă penală pentru ultraj

Daniel Vădideanu, patronul Kirvad Tour, s-a ales cu o amendă penală, pentru ultraj, în valoare de 4.800 de lei. Prin rechizitoriu s-a reținut că, în urma unei plângeri înregistrate la Poliția Municipiului Tulcea, s-a stabilit că un polițist rutier din Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a oprit pe DN 22, un autoturism marca Opel Vivaro, ce aparţinea operatorului de transport Kirvad Tour SRL Constanța. În timp ce omul legii completa documentele de constatare a neregulilor, la faţa locului s-a prezentat administratorul societăţii, Daniel Tiberiu Vădineanu, care a început să se manifeste violent verbal și gestual. Se pare că l-a insultat pe polițist și l-a amenințat cu acte de violență fizică, supărat fiind că, în ultima perioadă, oamenii legii au tot oprit vehiculele firmei sale și au aplicat amenzi. Mai exact, se pare că Vădineanu l-a făcut pe agentul de poliție dobitoc și idiot și i-a spus că-l va desființa, că-l va muta din Tulcea și că va veni cu rackeţii peste el. Daniel Tiberiu Vădineanu a spus că știa informații personale despre polițist de pe Facebook și că s-a enervat la acea dată întrucât autovehiculul trebuia să ajungă la aeroport cu pasagerii, însă Poliția l-a reținut timp de cel puțin 45 de minute. A recunoscut că a înjurat și că și-a ieșit din fire, dar la modul general și că nu l-a jignit personal pe polițist.

Vadineanu de la Kirvad, aviz negativ pentru hotelul de la iesire din Constanta

Cazul Vădineanu care a ținut primele pagini ale ziarelor, în 2013

Reamintim că un scenariu al groazei a luat contur la Constanţa, în 2013, vestea făcând înconjurul țării. Potrivit poliţiştilor constănţeni, Liliana Vădineanu a plănuit, alături de concubinul ei, Daniel Lucian Sasu, să-l ucidă cu sânge rece pe fostul soţ, deţinătorul firmei de transport Kirvad, din Constanţa, Daniel Vădineanu. Însă, potrivit declaraţiilor de la acea vreme, doi dintre cei ce trebuiau să devină asasini plătiţi au hotărât să contacteze victima şi să-i spună ce i se pregăteşte, moment în care a început calvarul. După mai multe zile de cercetări, Liliana Vădineanu şi Daniel Lucian Sasu (prietenul Lilianei) au fost reţinuţi, fiind prezentaţi cu propunere de arestare, însă Tribunalul a hotărât să fie cercetaţi în libertate. Liliana Vădineanu a reuşit, ulterior, să-şi dovedească nevinovăţia, procurorii clasând dosarul. Liliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu au divorţat la finele anului 2012, după o relaţie de 7 ani, cei doi având o fetiţă, care a rămas în custodia tatălui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vadineanu sta numai pe yahturi si in Africa la vanatoare si voi coteilor stati atarnati de un wi fi sa aveti net sa comentati de el stau si ma intreb daca vreodata in viata asta veti face si voi ceva notabil sa comenteze si el de voi lasati dracu latratul si dati-i drumu la munca sau la scoala ca numai academicieni si elevati pe-aici
0
0
Bai fraților, este un lipovean parvenit care își trimite femeile la produs pentru ai facilita anumite tranzacții dubioase! Nu este nici un m*****n ! Prin tupeul lui de borfaș I a aburit pe makidonii de la Pindu folosindu se și de ei ca de toți altii
1
0
La intrebarea ta retorica,daca se poate ca politisti sa fie pe felie cu uni care ii ameninta cu moartea raspunsul este da,daca infratorul sau interlopul cotizeaza la un ofiter superior din politie bineinteles ca un subofiter din militie este nimeni in drum pentru astia,sau altul care ar fi cu o functie in stat tot asha,poate cunosti cazul cu p********l ala grasun din Iasi care i-a amenintat pe politisti de la circulatie ca ii da afara din politie pentru ca aia au avut tupeul sa il opreasca pe el si sa il amendeze pentru ca circula cu viteza mare si a depasit pe linie continua,sau Nicusor Constantinescu caruia politisti nu i-au facut nimic nici cand l-au gasit pe asta adormit la volanul masini de beat ce era intro intersectie din mijlocul Constantei.
0
0
Am dat o cautare sa vad cine este carturarul acesta. Am vazut ca este de fapt circar si i*******r. Cum puteti spune ca este pe felie cu politia? A fost condamnat pentru ultraj… Pai politistii sunt pe felie cu aia care ii ameninta cu moartea? Nu cred asa ceva…
3
1
Din cauza mahedonilor de la.aeroportul din Kogalniceanu trebuie sa ne face coasa cu miile in fiecare zi la Bukale și sa-i îmbogățim pe trepăduși ăștia.
2
0
Pentru primul comentariu. Nu stiu daca tipul asta este aroman sau nu dar ce stiu despre voi makchedoni este ca voi sunteti frati cu oricine are bani sau vreo functie,nu aiureala aia care spui tu cum ca un mucan nu intra in neamul vostru nici daca are Bentley pentru ca stiu o gramada de barbati sau femei aromance care sau casatorit cu mucani,moldoveni sau ghifti si astia nu erau ei nici macar cu Logan nu cu Bentley cum spui tu,deci mai incet cu natia voastra mai veneticilor care doar in Romania ati fost primiti,defapt ce pretentii sa avem de la niste picurari caci asta sunteti voi prin traditie ciobani.
8
3
Evaziune la greu la firma asta dar ANAF nu vede! Case și mașini pe diverse rude , gen mătușile Tamara!!! Trafic de prafuri și multe golanii acoperite de cei care ar fii trebuit sa I pună stop!
10
0
Este o firma protejata oare, tinand cont ca soferii sunt platiti pe cartea de munca cu minim, nu prea se elibereaza bilete, nici de licenta de traseu nu se stie ?? Iar oficiul concurentei sau opc ar putea verifica preturile practicate pt ruta “ocazionala” constanta-otopeni de catre firmele care opereaza ruta de aeroport in timp ce firmele care transporta de la constanta la bucuresti (nu la aeroport) au preturile la jumatate.
6
0
Cea mai j*****a firma , vrneau t****i in ciorapi imputiti si am venit cu bagajul in mana. M-am injurat cu tiganii
10
0
Scriti doara de rautati despre el. Despre alea bune nu scriti. Ca da de mancare la multi oameni caresi tin familia. Ce daca face bani din ce transporta. Daca nu la condambat tribunale e nevinovat. Ce daca are angajati militieni si politai. Aia nu mai are putere ca nu mai e in politie. Daia munceste la el. Ca nu mai are putere nici 1. El are forta ca e putin macidon si are macidonii care mananca de la el in primarie. Si o sa faca si blocu ca la primul transport face iar bani multi si o sa dea spaga si ia autorizatie.
7
8
Ma intreb doar cine l-a vrajit pe Hagi … Cum sa-ti asociezi imaginea cu asta?
10
2
Și Kirvad și Alt Transport, au angajați foști milițieni sau polițiști care i scăpa din c****t, mogaldanii au început să se ridice cu talente, însă... O să o s**a, c*rând!
13
2
Nu va dati la el ca e pretenul meu de sânge.
7
5
Un traficant care încă este ținut în spate de cei de la politie
17
1
cele mai scumpe si proaste masini le are si soferi, luati de la stana din..vale,e pericol sa mergi cu ei,preturi mari nu daou bon.sasm,, hmm upp
16
0
Un glar pe care il sug de bani si rad de el! Mucan ce asculta o muzica pe care nu o intelege si noi armanii ne minunam de comportamentul lui! Se vrea arman operat dar nu il plac nici armanii nici mucanii …poate giftii! In neamul nostru nu o sa intri niciodata nici cu Bentley nici pe jos !
20
5

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677