REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Vădineanu de la Kirvad Tour contestă amenda penală primită pentru ultraj!

Vădineanu de la Kirvad Tour contestă amenda penală primită pentru ultraj!

Replica API 5 aprilie 2022 | 22:51 3444

Daniel Vădideanu, patronul Kirvad Tour, s-a ales cu o amendă penală, pentru ultraj, în valoare de 4.800 de lei. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Tulcea, pe 25.02.2022, însă Vădineanu a depus apel, care se va judeca pe 5.05.2022, la Curtea de Apel Constanța.

Daniel Vădineanu

Menționăm că este vorba despre un dosar mai vechi, care, iată a ajuns în faza de apel. Prin rechizitoriu s-a reținut că, în urma unei plângeri înregistrate la Poliția Municipiului Tulcea, s-a stabilit că un polițist rutier din Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a oprit pe DN 22, un autoturism marca Opel Vivaro, ce aparţinea operatorului de transport Kirvad Tour SRL Constanța. În timp ce omul legii completa documentele de constatare a neregulilor, la faţa locului s-a prezentat administratorul societăţii, Daniel Tiberiu Vădineanu, care a început să se manifeste violent verbal și gestual. Se pare că l-a insultat pe polițist și l-a amenințat cu acte de violență fizică, supărat fiind că, în ultima perioadă, oamenii legii au tot oprit vehiculele firmei sale și au aplicat amenzi. Mai exact, se pare că Vădineanu l-a făcut pe agentul de poliție dobitoc și idiot și i-a spus că-l va desființa, că-l va muta din Tulcea și că va veni cu rackeţii peste el.

Daniel Tiberiu Vădineanu a spus că știa informații personale despre polițist de pe Facebook și că s-a enervat la acea dată întrucât autovehiculul trebuia să ajungă la aeroport cu pasagerii, însă Poliția l-a reținut timp de cel puțin 45 de minute. A recunoscut că a înjurat și că și-a ieșit din fire, dar la modul general și că nu l-a jignit personal pe polițist.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis să-i aplice lui Vădineanu o amendă penală în valoare de 4.800 de lei. Decizia nu a fost definitivă, iar apelul se va judeca pe 5.05.2022, la Curtea de Apel Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fata de intelectual rasat are.
1
0
Pai sa-ti spun eu ce am vazut , intr-un cartier inghesuit , un pasager din asta ca tine se certa cu soferul ca nu-l lasa la scara blocului , soferul pur si simplu nu putea sa intre pe aleia aia fiind foarte ingusta si multe masini parcate....si mai avea si remorcuta de bagaje , era de la alta firma ca sa nu zici ca le tin partea ! Disperatul ala urla pentru cca 50 m pe care trebuia sa-i faca pe jos , putori ordinare !
0
0
Un mincinos.data viitoare i au alta firma deoarece am convenit ca na lasa la adrese iar soferul nu a vrut dar la plecare de ce vine si te ia de oriunde vrei ?
0
0
E mai bine sifonul politiei cum e dl Barhalescu? Vadineanu macar isi plateste angajatii.
1
0
Reclama gratuit !
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768