REPLICA ONLINE CONSTANTA

32° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
32° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Vadu, satul care se 'laudă' că vă rupeți mașinile, dacă-l vizitați

Vadu, satul care se 'laudă' că vă rupeți mașinile, dacă-l vizitați

Cristina BĂRBUCEANU 7 ianuarie 2023 | 00:00 2523

Problema asfaltărilor este încă stringentă pentru multe alte localităţi din judeţul Constanţa. Numeroși locuitori ai României, dar și turiști străini au auzit de Corbu sau Vadu, pentru că liniștea de acolo e căutată de mulți oameni. Din păcate, deși Vadu este o localitate cât se poate de cunoscută și vizitată, pe anumite străzi de aici sunt niște gropi imense care pot produce pagube colosale șoferilor. În plus, pe alocuri lipsesc și capace de canalizare. Primarul din Corbu, comună din care face parte și satul Vadu, a declarat că, prin programul „Anghel Saligny” se va realiza asfaltarea străzilor, problemele fiind astfel remediate. 

Străzi cu cratere și capace de canalizare lipsă

Ne aflăm în secolul 21, iar România face parte din Uniunea Europeană. Desigur, aceste lucruri sunt cunoscute de toată lumea. Mai important e faptul că UE are anumite cerințe de la România, oferind și numeroase fonduri țării pentru modernizare și nu numai.

Stradă plină de gropi din Vadu

Și nu negăm că fondurile sunt de bun-augur, deoarece în anumite locuri din țară, lucrările sau modernizarea pare că au rămas suspendate în timp. Așa se întâmplă și pe anumite străzi din Vadu, o localitate atât de vizitată de turiști pentru o oază de liniște sau pentru campat, localitate unde pare că străzile au fost la propriu bombardate.

Stradă plină de gropi din Vadu

Gropi imense se găsesc pe străzi, numai „bune” pentru a fi nevoie de cauciucuri sau suspensii noi… sau de o nouă mașină.

Stradă plină de gropi din Vadu

Nu de alta, dar, dacă nu sunt atenți și nu adaptează viteza pe străzile pline de cratere, șoferii vor avea parte de mari pagube materiale.

Capac de canalizare lipsă

Mai mult decât atât, din motive misterioase, se mai întâmplă să lipsească și capacul de la canalizare, tot la drumul mare. 

Primarul din Corbu are replica

Dat fiind faptul că localitatea Vadu face parte din comuna Corbu, reporterul Replica l-a contactat pe primarul de aici, Lumînare Vasile, pentru a oferi un punct de vedere în ceea ce privește situația actuală a unor străzi din Vadu.

Stradă plină de gropi din Vadu

Primarul a declarat: „Străzile din toată comuna vor fi asfaltate prin programul Anghel Saligny. Așteptăm să se anunțe când va putea începe asfaltarea. Toată documentația necesară a fost depusă.”, a spus acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asteapta banii de la guvernul de hoti ca sa faca jumi-juma cu ei. Fondurile europene sunt moca da se controleaza. Se fura si de acolo dar nu ca de la guvern. Mwie cu kkt la toti !!!
3
0
Pana sa-i puna cruce la program, avem lumanare ...
1
0
ce fata de hotoman are
3
0
La noi exista peisaje ca in Siria sau Ucraina, pe timp de pace. Da,pe timp de pace avem o tara distrusa.
5
1
cand se va aplica acest program si in Sacele ,dar in special intre Corbu si platforma Midia-Navodari????Tronsonul de sosea Sacele -Corbu e abandonat deocamdata din motive necunoscute....sa nu dati vina pe vreme ca nu va crede nimeni.....????
6
0
Lumînare Vasile, primarul, are si mutra de tepar. Dragi locuitori, aveti primarul pe care l-ati votat. Sunt sigur ca Lumînare Vasile nu este la primul mandat, dar daca sunteti p****i, ramaneti p****i. Am fost si eu in Vadu, m-au inebunit gropile de acolo. O rusine de primar aveti.
15
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436