REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Val de accidente rutiere în weekendul de Florii, la malul mării!

Val de accidente rutiere în weekendul de Florii, la malul mării!

Replica API 18 aprilie 2022 | 22:37 1129

Sărbătoarea Floriilor a fost umbrită de valul de accidente și evenimente tragice. Tot mai multe accidente se petrec pe șoselele constănțene, dar acest lucru nu le dă de gândit șoferilor care nu respectă nicio regulă atunci când se urcă la volan. Viteza, folosirea telefonului în timpul mersului, neacordarea de prioritate, nerespectarea distanței în mers sunt principalele motive care conduc la producerea accidentelor rutiere. În acest weekend, atât pompierii constănțeni, cât și cei tulceni, dar și cadrele medicale au lucrat la foc continuu.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost permanent în alertă în acest weekend din cauza evenimentelor ce s-au petrecut pe raza județului Constanța.

Sâmbătă, 16 aprilie a.c., în jurul orei 11:00, un accident rutier a avut loc la intrare în Mihail Kogălniceanu, fiind implicate 2 autoturisme. În accidentul rutier au fost implicate 2 autoturisme marca Dacia Logan și Mercedes-Benz. Ziua a continuat cu un alt accident, de data aceasta în municipiul Constanța.

Mai exact, pe bulevardul Tomis a avut loc o coliziune între 2 autoturisme, fiind înregistrate și 2 victime. Seria accidentelor a continuat. Astfel, în jurul orei 17:00, o mașină s-a răsturnat, șoferul fiind conștient.

Zile de foc și pentru ISU Delta Tulcea

Salvatorii secției de Pompieri Măcin au fost alertați în cursul zilei de sâmbătă, 16 aprilie a.c., despre faptul că o femeie are nevoie de asistență medicală după ce a suferit un accident pe un traseu turistic din munții Macin in apropiere de localitatea Greci. La fața locului a fost trimis un echipaj Smurd care a constat ca o femeie in vârsta de 48 de ani a suferit un accident in urma căruia s-a ales cu o entorsa la glezna și nu se mai putea deplasa.

Accident rutier grav în Ciucurova, provocat de un constănțean!

Salvatorii Secției de Pompieri Babadag (Tulcea) și polițiștii au intervenit, sâmbătă, 16 aprilie, în jurul orei 18:30, pentru descarcerarea a două persoane care au fost implicate într-un accident rutier produs intre două autovehicule în apropiere de localitatea Ciucurova. Se pare că șoferul care a provocat accidentul este din Ovidiu.

Incendiu de amploare în Delta Dunării

Salvatorii Pichetului de Pompieri Crișan din cadrul Inspectoratului de Urgentă Delta al județului Tulcea intervin pentru limitarea extinderii unui incediu de vegetatie uscată și stuf in apropierea localității Crisan.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stati sa vedeti de 1 mai cind se deschid cluburile de drogalai .
1
0
au venit cipanii de la stina
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768