REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.8° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
24.8° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Val de critici după ce Tudor Chirilă a cântat o melodie vulgară la Untold

Val de critici după ce Tudor Chirilă a cântat o melodie vulgară la Untold

Andreea VLAICU 11 august 2024 | 12:21 973

Încă o controversă la festivalul de muzică Untold din Cluj-Napoca. Un artist celebru a făcut show în ținute feminine pe scenă. Este vorba despre artistul Sam Smith, cunoscut pentru aparițiile sale extravagante. După spectacolul susținut, seara trecută, cântărețul britanic si-a atras un val de critici în online. Showul lui Sam Smith îmbrăcat in femeie, a avut loc imediat după ce reprezentanții Jandarmeriei au anunțat că un artist a fost amendat pentru interpretarea unei melodii cu limbaj licențios. 

Val de critici dupa ce Tudor Chirila a cantat o melodie vulgara la UntoldTudor Chirilă

Cântărețul care a făcut show în ținute feminine. Val de critici

Sam Smith a cântat pentru prima dată în România, iar apariția lui la UNTOLD a creat un val de controverse. Cântărețul britanic, cunoscut în întreaga lume pentru aparițiile lui ieșite din tipar, a schimbat mai multe ținute pe scena festivalului muzical. Apoi, Sam Smith a apărut într-o rochie neagră, mulată și le-a spus spectatorilor că a așteptat 10 ani pentru acest moment.

Nu este singura ținută care i-a lăsat mască pe fanii lui Sam Smith. Artistul, care spune despre el că este transgender, a purtat și o rochie în culorile curcubeului, cunoscut ca fiind un simbol al persoanelor din comunitatea din care și Sam Smith face parte.

Tudor Chirilă, melodie cu limbaj vulgar pe scenă

Totul s-a întâmplat după ce Tudor Chirilă a interpretat o melodie cu versuri vulgare pe scena festivalului din Cluj-Napoca. Reprezentanții Jandarmeriei au transmis apoi că un cântăreț a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru limbaj vulgar, fără să precizeze însă dacă este vorba despre artistul român. Tudor Chirilă a mai fost amendat cu 500 de lei la un alt eveniment din același motiv.

„Nu putem să facem play list în funcție de festival, ci în funcție de ce vrem și comunicăm. Deci părinți, copii, am luat amendă. Luăm și aici, nu contează!”, a zis Tudor Chirilă.

Artistul a lăsat și un mesaj pe pagina sa de Facebook. „Au pus justiția la pământ, legiferând împotriva statului de drept și în favoarea infractorilor sub ochii noștri, dar au menținut și apărat pensiile speciale. Din DNA au făcut o umbră de instituție pentru că au deposedat-o de instrumente pentru urmărirea penală și de resurse umane (procurori). S-au asigurat că CCR îi va sprjini când au nevoie. Cu ajutorul unui președinte ticălos au refăcut USL și au confiscat puterea. Au trimis alegerile în derizoriu prin comasare, creând confuzie și dezorganizare, și și-au asigurat controlul asupra administrației locale din toată țara. Consiliile județene, primăriile, toate sunt ale lor. 
 

Cine sunt ei? În marea lor majoritate o mafie coruptă care frânează dezvoltarea României. E adevărat, cu largul concurs al populației. Ni se aruncă în ochi cifre de creștere economică, dar 30 la sută din populația țării se zbate mult sub media europeană a sărăciei. Această populație captivă este și bazinul de votanți care îi ține la putere. 

Nu avem infrastructură, autostrăzi, spitale, școli, aeroporturi, România e deposedată de forță de muncă pentru că oamenii au plecat pe capete, sistemul de educație e viciat, corupt și îmbătrânit, serviciile sociale se fac că funcționează, companiile de stat sunt ineficiente și sunt doar surse de sinecuri pentru loialii partidelor, știrile zilei se împart între achitări de corupți (vezi Puiu Popoviciu) sau morți suspecte în spitale sau prin fața lor, legile sunt făcute de incompetenți incapabili să apeleze la specialiști care să îi consilieze, aparatul bugetar este supradimensionat cu rudenii și relații care nu au ce căuta pe posturile alea, inițiativa privată e sufocată de tot felul de simulacre de măsuri luate de ochii Europei (vezi e-TVA), corabia e în derivă, partidele finanțate din banii noștri își cumpără imagine cosmetizată la televiziuni, manipularea mediatică e la ordinea zilei. 
 

Trăim într-o țară în care s-a creat o mică oligarhie care transmite din tată-n fiu  "puterea".  Oamenii sunt blazați, dezabuzați, resemnați. Absurdul instituțional și birocrația îi țin blocați pe români în diversele lor încercări antreprenoriale. Oamenii nu mai cred în instituții, în dreptate, în civilizație, în meritocrație. Au abdicat și nu le mai pasă  de ce se întâmplă cu taxele lor, se lasă furați fără să mai protesteze. Sau fură la rândul lor. Au apărut profeții extremiști numa' buni să facă jocul corupților de la putere. Oamenii săraci se uită în gura lor cum promit jocuri piramidale. 
Nu este un tablou sumbru cel înfățișat mai sus, este un tablou realist dacă ieși din cele câteva orașe mari care produc bani sau creștere economică. Acum șase ani, pe 10 august, zeci de mii de români au ieșit în stradă (unii veniți din străinătate) pentru un scenariu de viață mai bun, pentru o țară fără corupție sau măcar fără atâta corupție. Puterea de atunci a reprimat în mod violent un miting pașnic. Oamenii au fost bătuți, gazați, stropiți cu furtunurile, bătuți din nou, dispersați. Ca la mineriade. Se pare că miza era mare. După șase ani nu avem niciun vinovat pentru ce s-a întâmplat pe 10 august. Niciun vinovat pentru asaltul forțelor de ordine asupra cetățenilor care își exercitau un drept constituțional. Este asta o țară funcțională?”.

Și Guess Who a atras atenția publicului la Untold. Cântărețul a fost prins în baia festivalului de muzică cu un plic care conținea un praf alb. Managerul lui Guess Who a anunțat după incident că polițiștii au deschis dosar penal pe numele artistului, potrivi realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa s**a p**a chirila daca tot injura si toti antivaccinistii. Trebuia vaccinare cu forta si care nu vrea, vaccin sa i se bage venin ca sa moara in chinuri. Vine randu vostru cacator ca ati umplut planeta si nu are loc jmecherii de voi. Ultima solutie inca in virus. Tot va baga pa ascuns un vaccin in voi si pana la urma ca oculta nu doarme.
5
6
po ponar hastagist
5
6
Nu cred ca isi permiteau cand am adresele si orarul cat si inventarul,capetelor de bovina din spitale cu halate albe
2
1
Asta de sub mine cu wu han bine ca nu te-ai dus la spital ca te scoteau eroii in punga neagra
8
2
INDIFERENT CE A ZIS NU ESTE IERTAT PENTRU POZITIA ADOPTATA IN 2020 CAND WU HAN VIRUS...
10
8
La bruxelles e plin de popo se promoveaza ce e anormal adica numai gaozari ,tudor chirila are mare dreptate cu postarea trebuia premiat nu amendat
12
5
WHO THE F U CK IS TUDOR CHIRILA?
10
15

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118