REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Val de tragedii, în ziua de Crăciun! Români morți și răniți pe șosele

Val de tragedii, în ziua de Crăciun! Români morți și răniți pe șosele

A.F. 26 decembrie 2022 | 00:00 4392

Val de tragedii, în prima zi de Crăciun! Mai mulți români au murit sau au fost răniți pe șosele din Constanța și din țară.

Autoturism răsturnat, la ieșire din Hârșova. Două persoane au fost rănite

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 25 decembrie a.c., pe DN2A, la ieșire din Hârșova, spre Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, 2 persoane fiind rănite, dintre care una este încarcerată.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2 de la Stația Hârșova și autospeciala de descarcerare de la Detașamentul Medgidia.

În urma accidentului, ambele victime au fost transportate la spital.

8 persoane au ajuns la spital, după o coliziune între două mașini, la ieșire din Castelu

Tot în prima zi de Crăciun, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la ieșire din localitatea Castelu, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au fost implicate, 8 persoane fiind rănite

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospeciala de descarcerare, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD B2 de la Detașamentul Medgidia.

La locul accidentului au fost găsite 8 victime din care 4 bărbați, 3 femei și un minor - o femeie de 42 de ani, o femeie de 35 de ani, o femeie de 55 de ani, un bărbat de 43 de ani, un bărbat de 61 de ani, un bărbat de 35 de ani, un bărbat de 72 de ani și minorul de 11 ani.

Toate victimele sunt conștiente, au fost preluate și transportate la spital.

Accident rutier cu 3 victime, în sensul giratoriu de la Cumpăna

Tot în cursul zilei de duminică, 25 decembrie, a.c., militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în sensul giratoriu de la Cumpăna, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au fost implicate, 3 persoane fiind rănite.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SAJ, de la Detașamentul Port.

O victimă, conștientă, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.

Persoană rănită, în urma unui accident rutier, la ieșire din Murfatlar

De asemena, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 25 decembrie a.c., la ieșire din localitatea Murfatlar, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au fost implicate, o persoană fiind rănită.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2 de la Detașamentul Palas.

Persoana rănită a fost monitorizată la locul intervenției și a refuzat transportul la spital.

Femeie de 81 de ani, acroşată de un autoturism

O femeie de 81 de ani a murit, duminică, după ce a fost acroşată de un autoturism pe DJ 503, în localitatea teleormăneană Tânava, informează IPJ Teleorman.

"Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DJ 503, în localitatea Târnava, judeţul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraş Videle au constatat faptul că, în timp ce o tânără de 24 de ani, din Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia de deplasare Videle către Drăgăneşti Vlaşca, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroşat un pieton, o femeie în vârstă de 81 de ani, din localitatea Botoroaga, judeţul Teleorman", precizează IPJ Teleorman.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, informează Agerpres.

O femeie de 77 de ani a decedat, după ce a fost lovită de un autoturism, în timp ce mergea pe stradă

O femeie de 77 de ani a decedat duminică dimineaţa, după ce a fost lovită de un autoturism, în timp ce mergea pe stradă, pe DN 65, în localitatea Jitaru.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe DN 65 - E 574, în localitatea Jitaru, a avut loc un eveniment rutier. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din oraşul Scorniceşti şi un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 77 de ani, din localitate. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării autopsiei şi a stabilirii cauzei decesului", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Claudiu Şerban.

Şoferul nu consumase alcool.

În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Un bărbat de 42 de ani, găsit inconştient și preluat de elicopterul SMURD

Un bărbat de 42 de ani a fost preluat cu elicopterul SMURD, iar o minoră de 17 ani şi un bătrân de 80 de ani au fost transportaţi cu ambulanţele la spital în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţa la Vărăşti, în judeţul Giurgiu.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această dimineaţă în localitatea Vărăşti în urma producerii unui accident pe strada Principală. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, elicopterul SMURD şi două ambulanţe SAJ şi SABIF", a informat ISU Giurgiu.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit inconştient. Echipajul de pompieri care a ajuns la locul evenimentului i-a acordat primul ajutor. Ulterior, acesta a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la un spital din Capitală.

Un alt bărbat, în vârstă de 80 de ani, şi o adolescentă de 17 ani au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Un bărbat de 36 de ani a murit într-un accident rutier, după ce a fost lovit de o mașină

De asemenea, un bărbat de 36 de ani, din Văleni, județul Maramureș, a murit, duminică, într-un accident rutier, după ce a fost lovit de o mașină, pe un drum din Bârsana, anunță Mediafax. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 03.30.

Polițiștii din Ocna Șugatag au intervenit la accidentul rutier produs la ieșire din localitatea Bârsana. Aceștia au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 38 de ani din Călinești, dinspre Bârsana înspre Văleni, pe D.J. 185, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 36 de ani din Văleni care, în calitate de pieton, se deplasa în aceeași direcție pe partea carosabilă.

În urma impactului, pietonul a decedat. De asemenea, au fost răniți atât șoferița, cât și un pasager din mașina condusă de aceasta.

Răniții au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

O fată a murit, după ce un șofer drogat care abia și-a luat permisul a intrat în două mașini

Un accident mortal s-a produs, duminică după-amiaza, în București. Un șofer care abia și-a luat permisul a circulat cu viteză și a intrat în două mașini parcate, iar în urma evenimentului o tânără a murit.

Duminică, 25 decembrie a.c., în jurul orei 15:17, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești, din sectorul 1.

Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd.Bucureștii Noi către str.Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai cu cipanzeul cascador!la mai multi!
1
0
Toti distrusii au permis!au sarit din caruta in masina!nu respects regulile,depasesc aiurea,incultura!am ajuns sa ma bucur cind aud de una si de alta,seai raresc nenorocitii si imbecilii de pe strazi!politia e de vina,da permis la toti cretinii,drogatii,ANALfabetii!TU ca examinator,nu vezi ce m**e are ala,de cocalar incult?care nu a pus mina pe carte o secunda sa invete ceva,cum plm a invatat legislatia?!aaaa...pila lu' unu' si altu'....si omoara oameni pe strada!cui I s-a retinut permisul,ar trebui sa dea 2 examene pina il ia inapoi si ptr alcol,droguri anulat!
1
0
adica trantorii si parazitii societatii....era sa uit si cocalarii
2
0
@Gigi A venit ma-ta.
8
6
au venit in tara mercenarii,zidarii,faiantarii,timplarii,mirlanii!feriti.va!scapa cine poate!
9
11

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436