REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

VALABILITATEA PARCĂRILOR de reşedinţă din Constanța s-a PRELUNGIT

VALABILITATEA PARCĂRILOR de reşedinţă din Constanța s-a PRELUNGIT

Replica API 29 decembrie 2021 | 00:21 4418

Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța” a fost modificat. Consilierii locali de la PNL și USR au propus ca termenul de valabilitate al contractelor de închiriere a locurilor de parcare de reședință să fie prelungit. De ce? „Marea lor majoritate sunt persoane în vârstă. Sunt în jur de 4.000 de persoane care nu au reușit să acceseze aceste mijloace electronice de actualizare. Sunt persoane bune-platnice care au plătit de ani de zile și nu putem să îi văduvim de aceste locuri de parcare plătite atâția ani de zile”, este motivația Comisiei de Specialitate numărul 5, din cadrul Consiliului Local. .

Se pare că această prelungire a termenului de închiriere a locurilor de parcare de reședință a fost făcută, în special, pentru vârstnicii constănțeni. „Sunt aproximativ 13.000 de titulari de autorizații pentru rezervare loc parcare mai vechi de 5 ani, iar marea lor majoritate sunt persoane în vârstă. Sunt în jur de 4.000 de persoane care nu au reușit să acceseze aceste mijloace electronice de actualizare. Am luat legătura cu dânșii telefonic și mulți dintre ei ne-au spus că nu stăpânesc bine mail-urile și internetul. Sunt persoane bune-platnice care au plătit de ani de zile și nu putem să îi văduvim de aceste locuri de parcare plătite atâția ani de zile. De aceea am cerut o prorogare a acestui termen până la finalul anului viitor. 9.500 din cei 13.000 și-au făcut actualizarea pentru rezervarea unui loc de parcare”, a fost motivația Comisiei nr.5 din cadrul Consiliului Local.

Până când a fost prelungit?

Termenul maxim de valabilitate a contractelor de închiriere a parcărilor de reşedinţă s-a prelungit până la data de 31.12.2022, precum şi a contractelor de închiriere pentru locurile de parcare încheiate cu SC Confort Urban SRL, până la aceeași dată. Conform referatului de aprobare, dacă acest termen nu era prelungit activitatea Direcţiei de Gestionare Servicii Publice care administrează buna desfăşurare a unuia dintre cele mai importante segmente ale Primăriei Constanţa putea afectată urmare a cererilor foarte mari pentru rezervarea unui loc de parcare.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da ma Ioane mata si tactu conduc ii vad mereu la volan , nenorocitule , rasistule
24
10
Nenorocitilor! Mosii aia mai conduc? Ii discriminati mereu pe tineri!
12
29

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303