REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° ConstanÈ›a Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Vâlcea: PNL a anunţat candidaţii la alegerile locale; la CJ ar putea susţine propunerea unui alt partid

Vâlcea: PNL a anunţat candidaţii la alegerile locale; la CJ ar putea susţine propunerea unui alt partid

Victor ROTARU 7 martie 2024 | 00:00 250

Filiala Vâlcea a Partidului NaÅ£ional Liberal ÅŸi-a anunÅ£at în cadrul unei ÅŸedinÅ£e a Comitetului Director JudeÅ£ean, candidaÅ£ii la funcÅ£ia de primar în majoritatea localităţilor din judeÅ£, precum ÅŸi candidatul la preÅŸedinÅ£ia Consiliului JudeÅ£ean (CJ).

Valcea: PNL a anuntat candidatii la alegerile locale; la CJ ar putea sustine propunerea unui alt partidPNL

Astfel, pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, liberalii merg cu actualul viceprimar al municipiului, Virgil Pîrvulescu, iar la Consiliul JudeÅ£ean a fost desemnat ministrul secretar de stat în Ministerul Agriculturii ÅŸi Dezvoltării Rurale, Aurel Simion.

PreÅŸedintele filialei judeÅ£ene a liberalilor, deputatul Cristian Buican, spune că nu exclude posibilitatea să fie susÅ£inut un alt candidat pentru preÅŸedinÅ£ia Consiliului JudeÅ£ean, în prezent purtând negocieri cu alte formaÅ£iuni politice pentru formarea pe plan local a unei alianÅ£e împotriva Partidului Social Democrat.

"Eu când declar ceva public, nu declar ca să mă aflu în treabă. Am spus că anul acesta, pentru preÅŸedinÅ£ia Consiliului JudeÅ£ean voi face o alianţă cu toate partidele, mai puÅ£in cu PSD. Sunt pe cale să realizez această alianţă. Într-o alianţă negociez ca noi să venim cu candidatul nostru, domnul Simion. Celelalte partide probabil vor aprecia sau nu că există candidaÅ£i mai buni. Într-o negociere este posibil să mai ÅŸi cedez. Deci, noi mergem cu candidatul nostru, Simion Aurel, cu posibilitatea ca după negocierile din această alianţă să ne întoarcem în forurile partidului pentru a susÅ£ine ÅŸi altă propunere dacă noi nu cădem de acord să mergem cu toÅ£ii cu domnul Simion", a precizat preÅŸedintele PNL Vâlcea.

De asemenea, în cadrul ÅŸedinÅ£ei, au fost aprobaÅ£i candidaÅ£ii pentru funcÅ£ia de primar din celelalte localităţi, cu excepÅ£ia a câtorva localităţi, unde nu s-au încheiat încă procedurile statutare pentru a fi desemnaÅ£i candidaÅ£ii partidului, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620