REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Valentin și Gabriela au divorțat oficial

Valentin și Gabriela au divorțat oficial

Valentina CAMARA 28 aprilie 2023 | 00:00 518

Valentin Herle a răbufnit în mediul online, după ce a primit numeroase mesaje dure din partea susținătorilor fostei sale soții, Gabriela. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri lansată de tânăr în mediul online, subiectul de interes al internauților a fost divorțul de Gabriela, mai ales că acum este însărcinată, iar ambii vor deveni părinți în viitorul apropiat.

Valentin si Gabriela au divortat oficial

Valentin a lămurit că el și Gabriela au divorțat oficial, însă că va avea grijă de fosta sa soție până va naște, pentru ca totul să decurgă foarte bine până la final, chiar dacă ei nu mai formează un cuplu. Mărturisirea tânărului este total opusă declarațiilor tinerei, care susține că fostul ei soț nu a susținut-o deloc pe perioada în care au format un cuplu.

Valentin Herle, mesaj tranșant pentru susținătorii fostei sale soții

Spre deosebire de Gabriela, care a declarat că motivul despărțirii a fost plecarea acestuia în urma unei jigniri, Valentin a declarat că nu o să vorbească niciodată despre ceea ce a dus, de fapt, la despărțire, susținând că adevărul este doar unul.

„Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul.”, a spus el, potrivit fanatik.ro.

În acest context, tânărul a primit o mulțime de mesaje jignitoare din partea susținătorilor fostei sale soții, motiv pentru care, în această dimineață a reacționat, transmițându-le un mesaj cât se poate de clar.

„Nu-mi pasă de injuriile voastre, de blestemele voastre și mai ales de invențiile voastre. Referitor la sarcină, stați liniștiți, este foarte bine și așa a fost tot timpul, cel puțin așa mi s-a spus la ultimul control.

Dacă voi ați pleca la o înjurătură la nervi a partenerei/partenerului, înseamnă că și eu am făcut-o. Dacă voi nu ați face-o, oare eu am făcut-o? Ca și răspunsurile de aseară, mulți le-au citit, puțini au înțeles.

În continuare vreau să vă spun că nu eu am provocat-o pe Gabriela, ci voi, ‘fanaticele frustrate’ care aveți 10 conturi fake, care vă faceți pagini de Youtube și de Instagram doar să atrageți mai multe persoane (vizualizări)”,  a fost mesajul lui Valentin, mai notează sursa citată, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303