REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 16 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6884
12.5° Constanța Miercuri, 16 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6884
 

Valentin Vrabie dotează cu mobilier nou toate unitățile de învățământ din Medgidia!

Valentin Vrabie dotează cu mobilier nou toate unitățile de învățământ din Medgidia!

Ana Maria TUDOR 16 octombrie 2024 | 00:00 815

Primăria Medgidia a demarat o procedură de licitație publică în vederea achiziționării de mobilier nou destinat unităților de învățământ din localitate. S-au pus la bătaie peste 3 milioane de lei, bani obținuți prin programul PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență). Această inițiativă vizează îmbunătățirea condițiilor de învățământ pentru elevi, prin modernizarea spațiilor școlare.

Valentin Vrabie doteaza cu mobilier nou toate unitatile de invatamant din Medgidia!

Primarul Valentin Vrabie, bagă bani în mobilierul unităților de învățământ. Primăria Medgidia a lansat o licitație publică privind achiziția de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale în unitățile școlare din oraș. Valoarea contractului este 3.639.470,00 lei.

Valentin Vrabie doteaza cu mobilier nou toate unitatile de invatamant din Medgidia!
Obiectivul principal al proiectului este de a perfecționa condițiile de studiu ale elevilor și de a îmbunătăți actul educațional ale școlilor din Medgidia prin: dotarea sălilor de clasă cu mobilierul necesar procesului didactic; înființarea, respectiv dotarea de laboratoare de științe și a cabinelor școlare cu mobilier; asigurarea de infrastructură tehnologică în clasele școlilor și dezvoltarea abilităților și competențelor digitale în rândul cadrelor didactice.

Proiectul se adresează instituțiilor de învățământ din Medgidia care au nevoie de finanțare pentru susținerea cheltuielilor care ar îmbunătăți condițiile școlilor și se realizează în concordanță cu prevederile PNRR, Pilonul VI.

De precizat că licitația a fost anulată, posibil nu au fost ofertanți, însă acesta nu este un impediment pentru Vrabie. Procedura va fi reluată cât de curând.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445