REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Valentin Vrabie nu renunță: a contestat sentința care l-a lăsat fără fotoliul de primar

Valentin Vrabie nu renunță: a contestat sentința care l-a lăsat fără fotoliul de primar

Virgil STOIAN 2 noiembrie 2023 | 00:00 5381

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, a fost condamnat definitiv la 1 an È™i 7 luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat de fals intelectual, prin sentinÈ›a CurÈ›ii de Apel ConstanÈ›a, din 10 octombrie 2023. Odată cu această condamnare, Vrabie a fost suspendat din funcÈ›ia de primar È™i nu mai are voie să candideze È™i să ocupe o funcÈ›ie la stat timp de doi ani. Fostul edil a contestat sentinÈ›a CurÈ›ii de Apel, primul termen urmând să se judece pe 8 februarie 2024.

Valentin Vrabie nu renunta: a contestat sentinta care l-a lasat fara fotoliul de primar Valentin Vrabie

Ce a făcut Valentin Vrabie

Reamintim că procurorii au susÈ›inut că, la data de 20.06.2019, în calitate de primar, Vrabie a atestat în documentul oficial certificat fiscal nr. 8577/20.06.2019, emis în favoarea unei societăți a unor împrejurări necorespunzătoare adevărului, în sensul că a certificat, în fals, că subscrisa nu are datorii la bugetul local, deÈ™i avea la cunoÈ™tință că, în realitate, figura cu datorie neachitată de 16.271 lei (aspect cunoscut de inculpat din moment ce cu aceeaÈ™i ocazie a semnat È™i anexa la certificatul fiscal care cuprindea datele reale).


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legi de tot rasul și avantaje pentru mafia din justitie . Sper sa câștige și poate odată acest somnoros popor le va cere socoteala mafioților.
0
0
Vrabie malai viseaza...
3
2
Ai uitat ca stai in curu gol cu Maria beat mort
5
3
Un hot..a făcut praf Medgidia..citiți ce gaura a dat..conform c*rții de conturi nu bârfe..cr se face Vasi..fiu sau ..cine îi mai baga turci la cazare?!
8
6
bine zici coianule..de unde draq facea scarpetu ala de GENK afaceristu pulii milioane de euro in 4...5 ani? hai sa fim seriosi,de unde din alta parte decat din butoiu cu miere
7
1
Pe dracu l a lasat fara fotoliu, tot el comanda din acelasi birou si cu aceeasi masina de la primarie …. De raie scapi, dar de asta nu ….
8
8
ce am luat de la amidon s-a dus ! s-a dus si ce am luat de la beton, de haram ! s-a dus si combinatia cu hondor, eoliene, pamanturi, izvoare, crame, acarete, n-am spor , fur la paispe maini si sunt pe drojdie. pe drojdie tot timpu. genk nepoate, mai trage-ma pe spate!
7
1
Un caz tipic pentru r*mânistan! Un primar unic in Romania, care a eliminat abandonul școlar si analfabetismul, într-o localitate mică, ce-i drept, este condamnat pentru un caz ridicol, suficient ca să se scape de el din primărie. Scuipat pe acei judecători aserviti mafiei din țara asta!
13
12
Cea mai mare excrocherie psd.Stiind ca nu pot castiga in fata lui Vrabie,pesede a trecut la altfel de abordare! Mai mult ca sigur ,cineva ia bagat actul sub nas primarului( cu buna stiinta) iar el a semnat,exact ca primarul! Legea,intradevar trebuie aplicata dar nu in astfel de cazuri de facatură pe fata! Josnicia pesede este fara de margini!
10
7
Toți vor primari , toți vor directori, toți vor șefi , la stat!! Nimeni nu vrea sa pornească o afacere!! Este mai ușor sa gestionezi( atât cât te duce capul) banii altora.
14
1
abe pasarik vrei cu executare la camera matrimoniala de la puerta blanca. nu te lasa pasarik, cere si ti se va da !
7
6
mai gasim un padurar sa-l facem primar?
12
4
Vrabie e nevinovat. Nu a produs nimanui nicio paguba, nu a adus niciun prejudiciu. Vrabie ajuta pe toata lumea care vrea sa faca un bine pentru Medgidia. Adevarul va iesi la iveala
15
11
Mai bulangiule nu ți-e rușine pleacă jegule, mincinosul excrementule
13
17

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677