REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Valentino, șmecherul care s-a luat la harță cu polițiștii, trimis în judecată

Valentino, șmecherul care s-a luat la harță cu polițiștii, trimis în judecată

Valentina CAMARA 31 martie 2023 | 15:32 11938

Andrei Valentin Șerban alias Valentino, șmecherul care și-a umflat mușchii în fața mascaților SAS pe data de 7 martie a.c., după ce a traversat neregulamentar și a creat un adevărat spectacol, luându-se la harță cu oamenii legii, pe bulevardul Tomis, a fost arestat, pentru 30 de zile, în cursul zilei de sâmbătă, 11 martie a.c. Iată că, vineri 31. martie a.c. Valentino a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Valentino, smecherul care s-a luat la harta cu politistii, trimis in judecata

Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:

La data de 31.03.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Ş.A.V., pentru săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi alin. 4 C.pen., rap. la art. 206 alin. 1 C. pen., precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 2 C.pen.

În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:
La data de 07.03.2023, în jurul orei 19:25, inculpatul Ş.A.V. a traversat în mod neregulamentar, prin loc nepermis, bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, prin faţa autospecialei de poliţie cu care se deplasau persoanele vătămate M.N., T.P., B.M. şi J.A., din cadrul IPJ Constanţa - Serviciul Acţiuni Speciale, aflate în timpul serviciului. După ce i s-a pus în vedere să se deplaseze pe trotuar şi să nu mai staţioneze pe carosabil, inculpatul a adresat persoanelor vătămate injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, el tulburând astfel ordinea şi liniştea publică şi provocând temere şi indignare persoanelor aflate în zonă.

Reamintim că, Andrei Valentin Șerban alias Valentino, șmecherul care și-a umflat mușchii în fața mascaților SAS pe data de 7 martie a.c., după ce a traversat neregulamentar și a creat un adevărat spectacol, luându-se la harță cu oamenii legii, pe bulevardul Tomis, a fost arestat, pentru 30 de zile, în cursul zilei de sâmbătă, 11 martie a.c.

În cursul zilei de marți, 7 martie a.c.,  în jurul orei 19:30, scene desprinse din filmele cu interlopi au avut loc pe bulevardul Tomis din Constanța, în fața fast food-ului Pui cu Bacon. Un individ de 32 de ani, care a fost la un pas să fie lovit de mașina mascaților SAS după ce a traversat neregulamentar, a creat un adevărat spectacol, amenințând politiștii și devenind agresiv, oamenii legii fiind nevoiți să-l încătușeze.

Asta sub privirile iubitei sale care urla ca disperata și înjura ca la ușa cortului fiind sancționată contravențional, în baza Legii 61/199, cu amendă în valoare de 7.000 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Valentino seful orasului !
2
3
Gura bate curul, sau in penetreaza!
5
1
Ami pare rau la domni politisti.
3
0
Ce a cautat a gasit. Nu gandesti ...... platesti.
7
0
ai grija ce vorbesti, va fi folosit impotriva ta, asa si aici, al de psd si pnl, care ne au vandut tara la austriecii omv fac zero zile de pucrarie, nu sunt fanul lui dar atentie la vorbe, alea sunt importante in ROmania... cu alea mintii prostimea ca faci si dregi, nu ii pedepseste nimeni pt minciuni dar pt amenintari e jale... cinste hotilor
1
2
Vorba unui puscarias celebru "Vrei nu vrei pla tot o iei"
6
1
La multi ani Valentina!
12
0
Valentino de fapt este Valentina!
13
0
Si pe la Fit Gym Dacia se vinde…
4
0
Mai avea o condamnare cu suspendare, acum urmează asta cu executare 3 ani și 8 luni...și gata..pe cursa la poarta albă,cu smecherii ăștia care nu au dat o palma în viata lor la o găină,interlopi de rahat,zdrențe umane. Auzi la cine făcea el talente,de față cu zdreanta aia..la mascati Și uite cum se duce la poarta albă,și rămâne iubita pe mana noastră ..avem ce f..te ,,m..ie Bravo smechere de carton,asa sa facă toți ca tine...zdreantă infectă. Tu stai cu Titza la poarta albă,noi cu femeile voastre prin cluburi ,hoteluri ...viata de barosani..voi cu bulan..gii pe secție la pușcărie.
35
0
sper sa scape'' saracu de el ca se usuca piscina saraca de dorul lui....
8
3
GIGI și tu tot Opel ai?
3
3
La mulți ani cu executare la ghertzoi!
11
2
Mai smecher Mocanu ca el
2
1
Nu mai umflati toti agaricii ca sunt smecheri si bombardieri....asta ca multi altii de prin oras sunt sagetile la smecheri..smecherii stau in umbra intotdeauna...asta ar trebui muit bine pe la parnaie ca uite putin filmele...iar zdreanta lui de tipa ca idioata ar trebui luata putin la arest...auzi smecher....da manaca la extrablat.....si baga la bmw de 50 ron benzina sa dea o tura
18
0
Valentino e un bou dar sa ne pisam pe toti gaborii care sunt doar sclavii interlopilor cu grade !
13
15
Ati gresit titlul, corect era "dobitocul care s-a luat la harta" Smecher este considerat doar de catre TAR..FE si ID..IOTI!
31
0
acesti indivizi fac asemenea lucruri in fiecare zi si nu se mai sesizeaza "hautoritatile" care ridica neputincioase din umeri ca cica nu a depus nimeni plangere ... jmenarul asta a avut ghinionul sa dea peste mascati si na mai fost nevoie de plangere
15
0
Bai Chitacule pai ce exemplu dai tu tinerilor cand tu infuleci pensie nemeritata de 12000 ron pe luna pe langa salariu de la 47 de ani, totul platit din taxe de tinerii care muncesc zi si noapte pentru 3000 de ron. Scuze Chitac dar asta e FURT cu legea in mana. Daca iesim tinerii pe strada atunci sa vezi, ce-ai vazut in Franta e minciuna. Nu zice nimeni sa mananci pensie din banii nostrii dar sa fir pe merit nu Pensie Nedimtita
14
3
t***n borat la sapun cu el , sa spalam wc urile cu el
14
4
O p***a de om mai zdreanta decat c***a lui ieftina . Valentina este o informatoare cu talent de ciripitoare nu sta mult Fata arestata ca se apuca de praduieli
15
1
Când te crezi in GTA și afli ca ești in lumea reala . Buna dimineața !
24
1
Felicitari autoritatilor implicate ptr fermitate si corectitudine!
32
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166