REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° ConstanÈ›a Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
22.4° ConstanÈ›a Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Valeriu Iftime s-a băgat în politică: va conduce filiala judeţeană a PNL Botoșani

Valeriu Iftime s-a băgat în politică: va conduce filiala judeţeană a PNL Botoșani

Victor ROTARU 9 februarie 2024 | 16:43 897

Omul de afaceri Valeriu Iftime, care şi-a depus, vineri, adeziunea la Partidul Naţional Liberal (PNL), va conduce filiala din Botoşani, alături de preşedintele actual al organizaţiei locale, deputatul Costel Şoptică.

Valeriu Iftime s-a bagat in politica: va conduce filiala judeteana a PNL BotosaniValeriu Iftime È™i Costel Åžoptică

Iftime a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în urma unor discuÅ£ii avute, joi, cu conducerea centrală a PNL, a primit "o putere mare în partid", însă fără a fi numit preÅŸedinte al filialei.

"Din discuÅ£iile pe care le-am avut la nivel central, sigur că există o intenÅ£ie de a veni în partid pe funcÅ£ia de preÅŸedinte, numai că funcÅ£ia de preÅŸedinte se ia prin vot sau prin decizie pe care o ia BucureÅŸtiul. Nu cred că în momentul ăsta cea mai bună soluÅ£ie este să decapităm ÅŸi să facem tot felul de acÅ£iuni războinice. Eu cred în unitate. Eu nu ÅŸtiu partidul, nu ÅŸtiu oamenii. Eu vin cu un capital de imagine. Cred că mi-am făcut treaba bine pe unde am fost, oamenii să aibă încredere în mine. În momentul ăsta am o putere mare în PNL, dar nu am o funcÅ£ie decidentă. E o chestie de statut", a declarat omul de afaceri.

La rândul său, liderul judeÅ£ean al PNL, Costel Åžoptică, admite că filiala se află într-o situaÅ£ie fără precedent ÅŸi că deciziile vor fi luate împreună cu Valeriu Iftime.

"Suntem în situaÅ£ia de a lua orice decizie împreună. Eu mă voi consulta cu dumnealui, dumnealui cu mine", a afirmat preÅŸedintele filialei, care a subliniat că poate fi luată în calcul o rocadă la conducerea PNL BotoÅŸani.

Åžoptică a precizat că s-a convenit ca fostul primar Cătălin Flutur să fie candidatul PNL la Primăria BotoÅŸani, în timp ce actualul prefect Sorin Cornilă va candida la preÅŸedinÅ£ia Consiliului JudeÅ£ean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620