REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

VANDALII au DAT IAMA în CIMITIRUL din LUMINA!

VANDALII au DAT IAMA în CIMITIRUL din LUMINA!

Replica API 3 ianuarie 2022 | 22:39 1369

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru unii un motiv de reculegere şi de pomenire a celor plecaţi dintre noi. Dar ce te faci când ajungi la cimitir şi descoperi că mormântul celui drag a fost vandalizat? Este şi cazul unei femei din comuna Lumina care a găsit mormântul mamei devastat. Astfel, crucea şi felinarul în care aprindea lumânări au fost distruse de o persoană necunoscută încă. “Nu permitem aşa ceva în Lumina. O să facem verificări şi cel care a făcut aşa ceva va fi tras la răspundere.” a declarat Dumitru Chiru, primarul din Lumina, pentru ziarul Replica.

Schizofrenic cu chip de om

În momentul în care a ajuns la mormântul mamei sale, femeia s-a înfuriat când a văzut dezastrul. Crucea de la mormânt era ruptă, la fel şi cutia în care femeia aprindea o lumânare. “Ce părere aveți, de acest gen de ,,SCHIZOFRENIC” cu chip de ,,OM” care din păcate nu mai are loc, de ceva vreme de o cruce de la căpătâiul mamei, iar acum și de cutia unde se aprinde o lumînare, după datina Creștină.” a fost replica femeii la vederea profanării mormântului.

Nu permitem aşa ceva în Lumina

“Nu permitem aşa ceva în Lumina. O să facem verificări şi cel care a făcut aşa ceva va fi tras la răspundere. Rugăm pe toţi cei care au astfel de probleme să apeleze la primărie şi se va rezolva” a declarat Dumitru Chiru, primarul din Lumina, pentru Replica de Constanţa.

Dumitru Chiru, primar Lumina

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiru, acest acordeon pe roti, vorbeste despre neregulile din cimitire ? Oamenii numiti de el administreaza acest domeniu, cui sa te adresezi la primarie, unei turme de incompetenti ?
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303