REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Vanghelie: Am greșit că am intrat în politică. Aveam de 10 ori mai mulți bani dacă nu intram. VIDEO

Vanghelie: Am greșit că am intrat în politică. Aveam de 10 ori mai mulți bani dacă nu intram. VIDEO

Replica API 17 februarie 2022 | 01:36 1507

Curtea de Apel București a analizat, miercuri, contestația procurorilor DNA împotriva deciziei judecătorului de drepturi și libertăți Vlad Andriescu, cel care a dispus, pe fond respingerea propunerii arestării preventive a fostului edil Marian Vanghelie. La ieșirea din Curtea de Apel, Vanghelie a fost așteptat de un protestatar cu care, în trecut, a avut un schimb de replici dure. Luat la întrebări cu privire la averea sa, Vanghelie a recunoscut că are bani, însă, spune el, ar fi avut de 10 ori mai mulți dacă nu ar fi intrat în politică.

”Eu am o anumită situația materială mai bună. În 1990 m-am privatizat. Până în 2000, când am intrat în politică, am prins.... am avut magazine, sunt un om de afaceri. Am greșit că am intrat în politică, aveam de 10 ori mai mulți bani dacă nu intram în politică”, i-a spus Vanghelie lui Marian Ceaușescu.

Contestația DNA, respinsă

Precizăm totodată, că la ieşirea din sala de judecată, Vanghelie i-a transmis un mesaj actualului primar din Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, după ce în presă au apărut informaţii că acesta l-ar fi „turnat” la DNA.

„Nu ştiu ce să vă zic de domnul Piedone. Eu vă zic aşa: viaţa e complicată şi în general ce dai, aia primeşti. Dumnezeu veghează asupra tuturor. Nu mă refer la dosarul penal (dosarul Colectiv, în car Piedone este condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță - n.r.), mă refer la modul general. În viaţă, dacă faci lucruri care nu sunt corecte şi încerci să păcăleşti pe cineva, îţi vine ca un bumerang la un moment dat, peste un an, peste doi. Nu rămâne nimic neplătit în viaţă”, le-a spus Marian Vanghelie jurnaliştilor, potrivit Agerpres.

Curtea de Apel a respins contestația DNA împotriva controlului judiciar.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai pocitanie te crezi asa destept de faceai tu bani fara sa intri in politica, tu nu vezi ce fata de sef de sala ai!!!!
1
0
Asa e, cum sa nu.........Si aveai timp sa citesti mai multe almanahe
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303