REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Vântul puternic a doborât mai mulți copaci peste mașinile din Constanța

Vântul puternic a doborât mai mulți copaci peste mașinile din Constanța

Replica API 5 august 2019 | 03:20 674

foto: arhivă

Vântul puternic a început să facă ravagii în județul Constanța. În Mamaia Nord, mai exact în zona Complexului Phoenicia, un copac a căzut pe un autotursim, provocând pagube materiale.

De asemenea, un incident asemănător a avut loc pe strada Mihai Eminescu din Constanța. Un copac rupt de vânt a căzut pe o mașină aflată parcată.

sursa foto: Facebook/ Parchez Ca Un Bou

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati primaria in judecata fratilor, sa va plateasca pagubele si daune morale si tot, incapabilii dreaq stiu doar sa ia bani pe parcari si sms uri si taxe si tot si nimic dar nimic nu se face pentru locuitori !
15
1
Plata pentru parcarile care alta data erau spatii ale tuturor, amenzi peste amenzi aplicate pentru "parcari neregulamentare" ... de parca ei ar fi construit parcari pentru care sa fie indreptatiti sa ne ia banii ... apoi multi stalpisori si tot asa !!! Cam de atat este capabila administratia locala ...
18
1
Eu sunt in retea Telekom. Nu am.primit ro alert.
5
0
Ce va mai place sa dati vina pe altii ... unde dracu sunteti bai civilizatilor ... puneti mana la treaba. Primaria are o mana de oamneni in echipele de interventie.
4
15
aveti pretentii degeaba, nu e oras european , e o relicva comunista hai siktir mai parvenitilor basinosi
5
3
USR a prezis furtuna de mult. Dar dupa ploaie o sa iasa sa ne spuna ca altii sunt vinovati
5
3
lucreaza la stalpisori, nu-i deranjati. Cand termina am inteles ca trec si transforma banda 1 din Lapusneanu in parcare cu plata.
21
2
Fagadau - cel mai tare Primar! Votati-l si in 2020!
3
21
Ro-alert este o mare vrajeala. Au dat avertizari succesive cod rosu si portocaliu dar au ajuns cand furtuna se oprise iar drumurile erau deja blocate de crengi
26
1
Numai barosani pe Eminescu si nu faceti nimic
6
7
Scarba de fagadau anunta ca perioada de toaletare e din noiembrie pana in martie
11
3
Acum amprimit avertizare de la ISU...tarziu domnilor, tarziu. Abia am ajuns acasa printre copacii doborati. Sa ma cac pe avertizarea voastra!
26
1
Poate se sesizeaza si primaria lui FAGABOU sa toaleteze copacii de pe strada Mihai Eminescu, mai mare rusinea ! Avem pretentii de oras European....Strada Eminescu este in " paragina" copaci netoaletati de 7 ani! Malul este plin de gunoaie! Nimeni dela primarie nu se " autosesizeaza" sa toaleteze toti copacii de pe vale de la plaja modern, tot ce este in vale in fata strazii mihai eminescu, banuiesc ca trebuie violata sau omorita vreo fata, gen Caracal ca sa se sesizeze si Primaria Constanta !
26
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016