REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Variantele analizate în Guvern pentru suprataxarea firmelor din energie

Variantele analizate în Guvern pentru suprataxarea firmelor din energie

Replica API 17 august 2022 | 18:40 939

Specialiștii din Guvern nu au ajuns, miercuri, la o soluție privind suprataxarea firmelor din energie, au declarat surse din Executiv.

La discuțiile tehnice din comitetul interministerial, ANRE a respins ideea supraimpozitării pe tot lanțul energetic și a susținut varianta suprataxării doar pentru traderii din energie ca soluție de stopare a speculei, scrie stiripesurse.ro.

ANRE va avea mâine o ședință tehnică de analiză, iar vineri va avea loc o nouă ședință interministerială în care se vor prezenta calculele pentru fiecare variantă.

Vor fi analizate scenariile de suprataxare pe traderi și pe întreg lanțul, de la producere și până la vânzare pentru consumatorul final.

Termenul până la care Ministerul Energiei și ANRE trebuie să vină în coaliție cu o propunere finală este săptămâna viitoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ANRE si cei din minister sunt niste imbecili care isi trag si ei foloasele din pretul energiei,deci HOTI.Un guvern responsabil ar trebui sa emita o lege simpla in care sa spuna pretul de productie plus N% la consumatoarul final, fara a depasi acest procent.Un fel de mercurial cum era pe timpul impuscatului,dar asta arata ca sunt mana in mana pentru a fura consumatorul final,adica pe noi populatia.Un guvern si o coalitie de kakat,care tot timpul au lucrat impotriva cetatenilor acestei tari de la revolutie si pana acum.Atentie domnilor guvernanti ULCIORUL NU MERGE MEREU LA APA se va sparge!!!!
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677