REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Variantele-surpriză de schimbări în Guvern!

Variantele-surpriză de schimbări în Guvern!

Replica API 24 octombrie 2018 | 01:41 482

Potrivit unor surse citate de antena3.ro, Nicolae Bădălău ar urma să fie vicepremier în locul lui Viorel Ștefan, vicepremier fără portofoliu.

Lia Olguța Vasilescu este posibil să ia portofoliul lui Paul Stănescu, cel care este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Ecaterina Andronescu ar prelua funcția de ministru al Educației.

Iulian Matache ar veni la ministerul Transportului. Sau, o altă variantă, ar fi Felix Stroe!

Cătălin Rădulescu ar fi pus la ministerul Apărării pentru că pe Mihai Fifor ar vrea cineva din PSD să îl pedepsească.

Daniel Breaz ar fi la ministerul Cercetării.

Adrian Solomon ar prelua ministerul Muncii, în cazul în care Lia Olguța Vasilescu ar prelua funcția lui Paul Stănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
2
0
De-aia a facut baba circ. Isi dorea foarte mult aceasta functie, pe care a mai detinut-o si a facut fraf invatamantul romanesc.
3
2
Tara vrea referendum in care sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti. Si mai vrem legi aspre pentru toti cei care au furat tara: averea TOATA CONFISCATA URGENT si, puscarie grea pentru TOTI HOTII nu ca acum de parca sunt in stabilimente balneare, excursie, vacanta si NU La puscarie! Asta-i bascalie in obrazul celor furati si distrusi. Si nu-i DREPT.
6
2
rocada curvelor- am intel;ees de la o dna din videle , vecina de-a secretarei de scoala generala- cat de apreciata si productiva era in randul barbatilor- acum s-a cumintit?
6
2
PSd se duce ........!La fel si PNl si au rotit ciolanul cum au vrut! Neamul Romanesc nu mai are nevoie de tradatori !
6
1
@ opozitie ,prezentati programul vostru de guvernare sa-l studiem si daca e mai bun decat al ciumei rosii v-ati scos,asa doar pe lozincareala nu tine!
1
4
oricata muie postezi , mai multi km de pula decat sotia ta nu au multe femei in constanta . Asta este , ea te intretine , handicapatule ! esti de rasul lumii in cartier , stim toti cine esti , dupa manifestarile din mijlocul prietenilor , te-am dibuit . Nu-ti dau numele ca se supara Replica si sterge comentariul .
6
4
da ciorile din pdl care acum sunt in pnl nu sunt la fel?
3
4
De ce PNL e mai breaz ca PSD? Sau asa vrei tu ca votezi cu ei? Logica de kkt! Va da PSD ul mu... la toti kktii de dreapta!
3
7
Vedeti golul lui Benzema in reluare in tribune un tricou cu mesaj.M U E P S D.
7
2
Tinerii nu au ce cauta in psd, ei sa mearga in pnl, sa atraga voturi acolo
7
4
Orice cal ajunge gloaba,orice miss ajunge baba!
12
4
Cand tragi cu pusca intr-un pom plin de ciori, se sperie si zboara. Dupa un timp vin iar dar nu pe aceleasi crengi. Asa si oltenii analfabeti. Multa muie parlamentarilor olteni hoti, muie dragnea infractorul, muie pesede partidul derbedeilor hoti !!!
18
2
Macar faceti numirea la Educatie pe 25 noiembrie , de Sf. Ecaterina !Sa fie o dubla bucurie !Cei din sistem sa puna de-o coliva, ca bomboana o livrati voi prin vestile astea
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510