REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Vasile Delicoti candidează pentru încă un mandat la Primăria Poarta Albă! Video

Vasile Delicoti candidează pentru încă un mandat la Primăria Poarta Albă! Video

Mirela PASCAL 31 ianuarie 2024 | 00:00 2123

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, s-a aflat marți, 30 ianuarie, în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a făcut un bilanț al anului trecut, dar a vorbit și despre proiecte și alegerile care urmează să aibă loc anul acesta. Cu această ocazie, alesul a declarat că va mai candida încă un mandat și se așteaptă la o campanie destul de urâtă, dacă va avea, ca și contracandidat, fostul viceprimar.

Vasile Delicoti candideaza pentru inca un mandat la Primaria Poarta Alba! VideoVasile Delicoti, Mirela Pascal

Delicoti: Anul 2023 a fost un an greu cu multe sincope

În debutul interviul, primarul Vasile Delicoti a vorbit despre proiectele pe care le are în lucru. „Sunt proiecte foarte mari care vor rezolva practic tot cea înseamnă infrastructură în localitate și nu se pot finaliza într-un an de zile. Vorbim de rețeaua de gaze, de asfaltare... Anul 2023 a fost un an greu cu multe sincope în plăți, Ministerul Dezvoltării nu a avut bani și nu a mai dat drumul la plăți pentru constructori, ceea ce a făcut ca lucrurile să încetinească în implementarea proiectelor, plus că nu s-a mai dat ordin de începere a lucrărilor noi, noi așteptăm construcția căminului cultural din cartierul Via, unde avem inclusiv autorizația de construire, licitație, constructor, s-a proiectat, s-a dat autorizația cu avize cu tot ce este necesar. Așteptăm emiterea ordinului de începere a lucrărilor“, a declarat Vasile Delicoti.

Vrem o nouă clădire pentru învățământul preșcolar, o creșă, sunt multe cereri și deja nu mai facem față cu spațiul pe care îl avem. Am așteptat să se deschidă o axă de finanțare, pe Program Național Regional, avem studiul de fezabilitate, îl vom actualiza pentru că prețurile nu mai sunt aceleași cu perioada în care am făcut noi studiul. Ne dorim atragerea de investitori pentru că aici este cheia succesului pe viitor în administrație. Aceste finanțări de la bugetul de stat vor dispărea la un moment dat, inclusiv cele din bugetul Uniunii Europene, și fiecare comună, oraș, trebuie să-și facă propriul buget, astfel încât să poată face din banii proprii“, a adăugat primarul.

Vasile Delicoti candideaza pentru inca un mandat la Primaria Poarta Alba! VideoVasile Delicoti

Delicoti se așteaptă la o campanie urâtă dacă va candida fostul viceprimar

Delicoti a vorbit și despre alegeri, dar și despre posibilii contracandidați, în special de unul... „Sunt aceiași și ca în 2020, sunt candidați care au fost și în 2016, nu cred că vor apărea contracandidați noi. Dacă va candida o anumită persoană, cred că va fi urâtă campania. Este un om crescut de mine, în echipa mea, care consideră că merita mai mult, este cel mai deștept, cel mai frumos. Ar trebui să vină el la primărie și să plec eu, uitând că l-am inițiat în tot ceea ce înseamnă administrație și politică, are o părere foarte bună despre el. Mă refer fostul viceprimar. Sunt persoane care uită, din păcate, că au plecat la un drum pe un algoritm. Eu nu am promis nimănui averi, pentru că problema a apărut și de la partea financiară, eu nu sunt de acord cu anumite practici care se întâmplă, din păcate, în România“, a mai precizat Delicoti.

PNL va mai câștiga un mandat!

Va mai câștiga PNL un mandat la Constanța: „Cu siguranță, PNL-ul va rămâne la conducerea județului în continuare, pentru că avem destul de mulți primari care au demonstrat ceva în localitățile lor, și avem oameni care pot candida la funcția pentru președinte de Consiliu Județean, oameni pregătiți“, a conchis Delicoti.

Mai multe, urmăriți în interviul INTEGRAL de mai jos!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510