REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Vasile Dîncu, apostrofat: Lăsați plimbările și uitați-vă și spre Constanța!

Vasile Dîncu, apostrofat: Lăsați plimbările și uitați-vă și spre Constanța!

Replica API 22 martie 2022 | 00:24 2844

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, este un om activ pe rețelele de socializare. Acesta îți ține publicul la curent cu toate acțiunile sale, însă, la ultimele postări ale sale, oamenii au început să se revolte și să-l întrebe care este poziția lui cu privire la incidentele petrecute în Constanța. Mai mult decât atât, aceștia l-au sfătuit să lase plimbările și să-și îndrepte atenția și către județul Constanța.

Oamenilor nu le-a mai păsat de postările legate de politica de apărare sau vizita lui Vasile Dîncu (ministrul Apărării) la Bruxelles, la Reuniunea Consiliului Afaceri Externe, în formatul miniștrilor apărării din țările membre ale Uniunii Europene, și au început să-l întrebe, scurt și la obiect, care este poziția lui și încotro ne îndreptăm în contextul evenimentelor petrecute recent în Constanța, fie că vorbim de dubla tragedie de la Cogealac sau de atacul de la Unitatea Militară din Mamaia Sat.

”A apărut știrea ca un soldat de la U.M Mamaia Sat a fost deposedat de armă. Sincer, suspect mi se pare chiar soldatul. Nimic nu ne spuneți??”

”Sunt atâtea ore de când o persoană neidentificată cu cagulă şi înarmată cu o armă albă a intrat prin efracţie în perimetrul unităţii militare atacând un militar, ciordindu-i ARMA și cele 30 de cartușe. Nici o demisie!!!”

”Stimate domn ministru, UN MILITAR (angajat) PE TIMP DE PACE (în post) A FOST DEPOSEDAT DE ARMĂ și de 30 CARTUȘE (oarbe nu credem) și NU A FOST GĂSIT acel INFRACTOR. Ce părere , aveți? Ce sugestii oferiți angajaților dumneavoastră? Consider că ar trebui să tratăm ÎNZESTRAREA MApN-ului cu o foarte atentă îngrijorare, după ce in urmă cu doar câteva zile un alt ANGAJAT a fost CĂLCAT DE UN TANC (tot PE TIMP DE PACE). Care este poziția domniei voastre publică fată de aceste spete, și ce recomandați conform funcției ce o dețineți in cadrul instituției Guvernul României?”

”Și în acest timp cineva se plimbă bine mersi prin România cu o armă cu 30 de cartuşe, armă furată!!!! De sub nasul unui militar care stătea de pază. În locul tău m-aș ascunde de ruşine în birou şi nu m-aş mai lăuda pe Facebook ce excursii fac. Pentru că asta ați produs voi întotdeauna pesediștilor, corupție, regres, lehamite de ideea de România”

”Cu militarii care au murit la Cogealac ce se mai aude? Nimic? Vizite, vizite..”, sunt doar câteva din comentariile oamenilor la postări legate de activitatea lui Vasile Dîncu.

Precizăm că aceste comentarii au rămas fără răspunsuri.

Amintim că un militar de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat a fost atacat prin surprindere, în seara zilei de sâmbătă, 19 martie, în timp ce executa serviciul de pază în unitate. O persoană neidentificată, cu cagulă și înarmată cu o armă albă, a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, în jurul orei 20.15, și l-a atacat pe militar. Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe. Detalii aici: ALERTĂ! Pistol MITRALIERĂ și MUNIȚIE, furate de la un MILITAR, în Mamaia Sat!

Citește și: Vasile Dîncu a dezvăluit primele rezultate din ancheta tragediilor aviatice de la Cogealac

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mearga la razboi politicienii care au vandut tara, odraslele lor si strainii care au cumparat o pe degeaba.Nu copiii nostri, carne de tun
1
0
Cu gargara golim tara !
0
0
Pe salarii si pensii.
0
0
Armata a fost si este "degeaba".Bani aruncati pe salarii.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768