REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Vasile Dîncu: Cred că se va ajunge la candidat comun PSD-PNL la prezidențiale

Vasile Dîncu: Cred că se va ajunge la candidat comun PSD-PNL la prezidențiale

Virgil STOIAN 3 martie 2024 | 16:12 794

Președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Vasile Dîncu, crede că social-democrații și liberalii vor avea un candidat comun la alegerile prezidențiale din septembrie, după europarlamentarele din iunie.

Vasile Dincu: Cred ca se va ajunge la candidat comun PSD-PNL la prezidentialeVasile Dîncu

„Cred ca se va ajunge la candidat comun la prezidențiale, după alegerile europarlamentare, și sperăm să fie candidat comun, eu sper sa fie presedintele PSD. Am discutat de principiu și am decis care vor fi criteriile”, a declarat Dîncu la Digi24.

Întrebat dacă Mircea Geoană ar putea fi susținut drept candidatul comun propus de PNL și PSD, Dîncu a spus că partidul condus de Marcel Ciolacu nu a vorbit despre acest aspect cu actualul secretar general adjunct al NATO.

„Nu a avut loc o discuție între Mircea Geoană si conducerea PSD, cred ca nici cu PNL. Această poate fi o variantă teoretică. În momentul acesta nu pot să evaluez dacă are sau nu are vreo șansă în fața orgoliului celor două partide mari din România”, a mai spus Dîncu.

Chiar dacă premierul Marcel Ciolacu nu a anunțat momentan că ar vrea să candideze pentru fotoliul de la Cotroceni, Dîncu spune că liderul PSD este „un posibil candidat”:

„În acest moment nu există o negociere între cele două părți. PSD are proiectul politic pe care îl are, în care acest moment este președintele Ciolacu, chiar dacă nu s-a anunțat. Dânsul spune, pe bune dreptate, că nu s-a stabilit că el este candidatul. Este cel care are acest rol de posibil candidat la prezidențiale”

Întrebat dacă iese din discuția această variantă, Mircea Geoană, candidat independent susținut de PSD și PNL, senatorul a precizat că în interiorul partidului nu au avut loc discuții pe această temă.

„Nu am discutat despre posibilitatea de a aduce un independent până acum ca și candidat din partea noastră. Sigur că la modul abstract nu e nicio posibilitate dispărută din acest punct de vedere”, a mai declarat președintele Consiliului Național al PSD, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mi-am schimbat parerea de mult despre ardeleni(in rau). mai sigur ca o sa aveti candidat comun, ca lumea e scirbita de voi politicienii!
0
0
Vasile Dincu omul din umbra al AUR! Iesi mi-as paula in fam ta de nenorocit corupt !
0
0
Ciuca+ciolacu=veorica
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620