REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Vasile Dîncu sugerează că cei care vehiculează remanierea lui încearcă slăbirea imaginii statului

Vasile Dîncu sugerează că cei care vehiculează remanierea lui încearcă slăbirea imaginii statului

Replica API 25 august 2022 | 23:02 815

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu (PSD), a declarat miercuri că știrile care apar pe surse despre o posibilă schimbare a sa din funcție au „o anumită direcție, o anumită semnificație” ținând cont că este un război și el este ministrul Apărării. Demnitarul a adăugat că nu-l emoționează aceste știri.

Vasile Dîncu

„Nu mi-a reproșat nimeni nimic până acum, nici premierul, nici Președintele, nici Marcel Ciolacu. Știrile astea care apar pe surse, fără nicio sursă identificabilă, și care se repetă, când e vorba de ministrul Apărării și în timpul acestui război hibrid, au o anumită direcție, o anumită semnificație, pot fi înțelese. Încerci să dai senzația de nesiguranță, încerci să dai senzația că politică este greșită și că cineva a greșit în sistemul de apărare sau că nu funcționează apărarea.

Nu am avut nicio discuție, evident că am discutat și cu premierul acest lucru, nimeni nu a pus problema unei remanieri în Guvern, nici despre mine, nici despre altcineva. Nimeni nu este bătut în cuie, n-am dat un concurs pentru funcția de ministru, în momentul în care îți spune partidul care te-a propus că trebuie să lași locul altuia, asta e un lucru normal. Deocamdată, acesta este un fake news care a funcționat destul de bine, dar îi înțeleg sensul, este august și sunt puține știri, sunt știrile de august care merg mai ușor. Eu îmi fac treaba dar nici nu mă emoționează asemenea știri”, a mai declarat ministrul Apărării, Vasile Dîncu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166