REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
24.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Văzând că rămâne fără clienți, parcarea de la Luna Park și-a schimbat oferta! Video

Văzând că rămâne fără clienți, parcarea de la Luna Park și-a schimbat oferta! Video

Andreea VLAICU 30 iulie 2024 | 00:00 376

De ani de zile există o parcare fix la intrarea în Luna Park, cunoscută ca și Satul de Vacanță, care stă mai mult goală decât plină cu mașini, în timpul zilei. Motivul... probabil prețul exagerat. Tariful de intrare cerut este de „doar” 40 de lei, iar în parcare poți să îți lași mașina maximum 6 ore, după ce este depășită limita, altă taxă. Până de curând, taxa era de 30 de lei pentru maximum 3 ore, lucru schimbat sâmbătă, potrivit proprietarului. Parcarea a fost deținută în trecut de societatea All Providing SRL, administrată de Adriana și Vasile Știrbescu, însă a rămas fără ea în urma unor datorii la bănci, fiind scoasă la licitație. Aceasta a fost cumpărată de societatea Win Zet SRL, din Constanţa, administrată de Izet Cadrie. 

Vazand ca ramane fara clienti, parcarea de la Luna Park si-a schimbat oferta! Video

Prețuri ca în Dubai la intrare în stațiunea Mamaia. Mai exact, este vorba despre parcarea din zona Satul de Vacanță, al cărui tarif depășește limita oricărui oraș. Terenul, în suprafață de 3.894 de mp, este deținut de firma Win Zet SRL, condusă de Izet Cadrie, care a cumpărat parcarea în urmă cu 14 ani de la societatea All Providing SRL. 

Vazand ca ramane fara clienti, parcarea de la Luna Park si-a schimbat oferta! Video

Taxa pentru 6 ore 40 de lei, taxa pentru 5 minute... tot 40 de lei

Încă de la intrare, șoferii sunt avertizați de faptul că este o parcare privată cu plată. Aceasta este prevăzută cu o barieră care permite accesul doar după ce este plătit tariful de intrare. Totul bine până aici însă șocul apare atunci când afli cât înseamnă taxa. Parcarea beneficiază de program non stop, iar tariful este de 40 de lei indiferent că stai 5 minute sau 6 ore, fiind limita de staționare. După ce expiră cele 6 ore? Se taxează încă 40 de lei.

Vazand ca ramane fara clienti, parcarea de la Luna Park si-a schimbat oferta! Video

Parcarea este o junglă urbană în adevăratul sens al cuvântului. În jurul bordurilor vegetația a crescut fără ca cineva să o bage în seamă. Nici cetățenii care trec sau își parchează mașinile acolo nu îngrijesc zona. Pe asfalt erau aruncați știuleți de porumb și pachete de țigări.

Vazand ca ramane fara clienti, parcarea de la Luna Park si-a schimbat oferta! Video

Potrivit anunțului postat, în trecut, la rubricile de specialitate, imobilul s-a închiriat astfel: suprafața de 230 mp, aflată în fața restaurantului La Steaguri (având ca reper următoarele coordonate: E: Bd. Mamaia, N: Restaurant La Steaguri; V: Spații comerciale fast food), fiind separată de restul parcării - la prețul de pornire de 1.480 lei, fără TVA. suprafața rămasă de 3.462,65 mp (din acte) – la prețul de pornire de 20.000 lei, fără TVA. Prețul total de pornire la negociere în vederea închirierii a fost de 21.480 lei, fără TVA.

Vazand ca ramane fara clienti, parcarea de la Luna Park si-a schimbat oferta! Video

Ce spune proprietarul?

„Prețul s-a modificat. Între 0 și 6 ore este 40 de lei. Acum 2 zile s-a schimbat. Dacă se depășesc cele 6 ore se intră în a doua etapă, adică încă 40 de lei”, a transmis Izet Cadrie. Potrivit proprietarului parcării „oamenii vin să stea la plajă, nu vin să stea 5 minute. Nu avem acolo birou de cadastru sau primărie să vină lumea să-și termine treaba în 5 minute. De asta am și schimbat prețul. Mi-au cerut măcar pe 6 ore dacă nu pot 12 ore, cum am avut în alți ani.”

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513