REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
20.4° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Cireșica arată ca... faleza din Eforie. Video

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Cireșica arată ca... faleza din Eforie. Video

Ricardo DRAGOMIR 7 septembrie 2024 | 00:00 361

La capul de linie al stațiilor CT-Bus de la Cireșica parcă te afli într-un cătun, care nu este administrat de nimeni! Sau chiar pe faleza din Eforie! Zona se confruntă cu probleme care afectează atât aspectul, cât și siguranța celor care trec zilnic pe acolo. Starea precară a asfaltului este una dintre cele mai mari nemulțumiri printre localnici. Denivelările sunt dese și periculoase, creând riscuri atât pentru pietoni, cât și pentru vehicule. La imaginile dezolante au contribuit și lucrările de reparație a țevilor de gaze din jurul market-ului Carrefour, care par abandonate.

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Ciresica arata ca... faleza din Eforie. Videolucrări cap de linie Cireșica

Una dintre nemulțumirile constănțenilor care folosesc capul de linie Cireșica este starea deplorabilă a drumului și a trotuarelor. Denivelările din asfalt fac deplasarea o aventură atât pentru pietoni, cât și pentru autobuzele care tranzitează zona. În multe locuri asfaltul este fisurat, ceea ce pune în pericol siguranța constănțenilor.

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Ciresica arata ca... faleza din Eforie. Videoasfaltul e spart

Lipsa unor lucrări de întreținere și reparații este evidentă, mai ales în apropierea market-ului Carrefour, unde infrastructura trotuarului nu a mai beneficiat de îmbunătățiri. 

Pe lângă problemele de infrastructură, zona suferă și din punct de vedere al igienei. Țâșnitoarea de la capul de linie, care ar trebui să fie o soluție practică și utilă pentru cei însetați, reprezintă o sursă de îngrijorare. Din păcate, aceasta este într-o stare avansată de degradare. Țâșnitoarea este murdară, înnegrită de depuneri calcaroase și rugină, iar apa care ar trebui să fie potabilă pare a fi un focar de infecție.

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Ciresica arata ca... faleza din Eforie. Videoțâșnitoarea de apă n-a văzut de ani buni o reparație

Un alt aspect notabil este legat de porumbeii care se adună în număr mare la capul de linie. Unii locuitori din zonă îi hrănesc regulat, un gest de bunătate care ar trebui apreciat. Totuși, rezultatul nu este întotdeauna unul pozitiv, astfel că resturile de mălai, respectiv pâine, și excrementele porumbeilor creează o imagine neplăcută și neigienică.

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Ciresica arata ca... faleza din Eforie. Video

Mirosul este de multe ori insuportabil, mai ales în zilele calde, iar trotuarele sunt frecvent acoperite de mizerie.

Îți dă senzația că te afli... pe faleza din Eforie, care arată ca după bombardament, și despre care Replica a mai scris, în repetate rânduri.

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Ciresica arata ca... faleza din Eforie. Videofaleza din Eforie

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Ciresica arata ca... faleza din Eforie. Videofaleza din Eforie

Video 1:

În concluzie, deși capul de linie de la Cireșica este un loc important pentru transportul public, amenajările destinate călătorilor sunt minime și neîngrijite, transformând această zonă într-un exemplu clar al neglijenței autorităților locale.

Vede cineva? Capul de linie 2-43 de la Ciresica arata ca... faleza din Eforie. Video

Video 2:

Video 3:

Constănțenii sunt nevoiți să facă față unor condiții inadecvate, fie că e vorba de infrastructura rutieră degradată, de igiena precară sau de un peisaj nemulțumitor. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279