REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

VEDETELE și-au „ETALAT” OUĂLE pe rețelele de socializare

VEDETELE și-au „ETALAT” OUĂLE pe rețelele de socializare

Replica API 3 mai 2021 | 00:13 1458

Sărbătoarea Paştelui este considerată a fi una a bucuriei date de vestea Învierii. Vedetele au respectat și ăn acest an tradiţiile pascale şi chiar dacă nu au foarte mult timp liber, s-au asigurat că ouăle încondeiate, pasca şi cozonacul să nu lipsească de pe masa de Paşte. După ce au vopsit ouăle, vedetele nu s-au putut abține să-și „etaleze” ouăle și pe rețelele de socializare.

Paştele, sărbătoarea creştină care cheamă oamenii să ia Lumina Sfântă, aduce bucuria unică a Învierii Mântuitorului, dar şi ritualuri şi tradiţii religioase. Doamnele din showbiz-ul românesc s-au pregătit pentru această sărbătoare şi au publicat pe reţelele de socializare dovezile priceperii gastronomice. Astfel, vedete precum Vlăduța Lupău, Andra, Gabriela Cristea, Mirela Vaida, Raluca Bădulescu, Cristina Ștefania, iubita lui Speak, dar și altele, nu au ezitat să le arate fanilor bunătățile pregătite de Paște.

Din rândul „gospodinelor” a ieșit rebela Delia, care, a dat ouăle pe un grătar în familie.

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos, și s-au lăudat cu bunătățile făcute de ei, de soții sau cumpărate. În acest caz au fost cei trei șefi bucătari consacrați, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, dar și, Cătălin Botezatu, Pavel Bartoș sau Cătălin Moroșanu, proaspăt întors din Dominicană.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016