REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
23.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Vela: virusul nu ia pauză, nu intră în vacanță

Vela: virusul nu ia pauză, nu intră în vacanță

Replica API 11 mai 2020 | 20:19 1701

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a susținut, luni, o declarație de presă.

Marcel Vela

„Peste câteva zile se încheie starea de urgență și vom trece în starea de alertă. Mulțumesc tuturor pentru efortul depus, ca în aceste două luni să avem grijă de sănătatea noastră.

Știu că ați depus eforturi pentru a vă proteja pe voi și pe ceilalți. Fiecare dintre dvs sunteți un erou. România e la un nivel epidemiologic apreciat, comparativ cu alte state.

E păcat să stricăm ceea ce am realizat în 2 luni.

Urmează o perioadă grea. Trebuie s-o gestionăm la fel. Ați suferit ca n-ați mers la 1 Mai, la mare sau că n-ați mers la biserică. Trebuie să decidem împreuna că trebuie să fim vigilenți, responsabili, pentru că acest virus nu se odihnește și nu intră în vacanță“, a spus ministrul.

M.P.

Citește și: ORDONANȚA MILITARĂ 11! „Urmează o perioadă grea“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba baiatule ba velicule da ce destept esti ,ce le mai zici tu ,ce vorbe de duh ,ne spargi.
1
0
nu pomeneste nimic de amenzile astronomice,dupa numarul de amenzi Romania ar tb sa aibe peste un miliard de locuitori indisciplinati,...sunt curios ce urmeaza dupa perioda de alerta...anticipez....demisia in masa si alergati pe strazi...fara masti
0
0
se pare ca o sa trebuiasca sa muncesti ...
3
0
Cine imi da mie de mancare in conditiile in care face turism de cand erau bunicii tineri ? Ce se intampla cu afacerile noastre ? Traim din vara in vara cu banii facuti intr un sezon . As vrea totusi sa se gandeasca si la turism !
1
3
A, da , nu ia vacanta?! Nu e obosit cate vieti a luat? Si ma rog ,cand dispare, ca daca e un virus natural mai moare si el, dar daca l-ati fabricat in cantitate incomensurabila si i -ati dat drumul sa zboare, se inmulteste si se perpetueaza si ne mantuie pe toti sau doar pe cei care s-au pus rau cu mai marii !! A, cum e ca ne aburiti pe rand, unul il contrazice pe celalalt de ne-ati ametit.
5
0
Ai drrptate nea NAE! Virusul CATzU kakamash in partzu pa ii vine SKARTZU
3
2
De ce nu se spala strazile cu clor,de ce nu se da cu atomizatoarele dezinfectante peste tot?Cum cine?Aia de verifica declaratiile si consuma carburant aiurea!
12
1
Lasati pesedeii sa ia macar doua trei spagi mici sa faca niste furaciuni mici ca altfel o sa umplem toata terapia intensiva cu pesedisti in coma
4
5
Toata ziua pe logan.
2
0
daca a existat vreun virus numit coit,asta murit deja fiind facut de americani,iar apoi in starea de alerta kkt cel mare si guvernul lui de gaozari tradatori nu mai poate da ordonante de urgenta de kkt,parlamentul ii poate anihila la zid,muie iohanis,muie penele
5
3
dumneavoastra puteti lua pauza sunt sigur ca sunteti obosit ! Multumim pentru NIMIC
9
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166