REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Veo, compania ce se află într-o continuă expansiune. Video

Veo, compania ce se află într-o continuă expansiune. Video

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 894

Veo este o companie parteneră a grupului Noz, liderul european pe piața de clearance, care oferă în permanență soluții de destocaj furnizorilor care au marfuri neperformante (stocuri nevandute din diverse motive si care altfel nu ar mai fi putut fi comercializate), din 34 de țări la nivel european.

Veo Constanța

Prezentă în Constanţa din anul 2015, Veo anunţă deschiderea noului său sediu situat într-o zonă centrală, ușor accesibilă, în Bulevardul Ferdinand numărul 53. Mutarea birourilor într-o nouă clădire, mai mare și mai atractivă din punct de vedere al tehnologiei coincide cu planurile companiei de extindere în municipiul Constanţa. În prezent, în biroul din Constanţa lucrează 74 de angajaţi vorbitori de limbi străine, iar compania vizează recrutarea a 100 de persoane suplimentare, sediul de aici devenind o parte importantă a strategiei de expansiune.

Cele mai căutate profile în orașul Constanţa sunt ale vorbitorilor de limbă turcă, spaniolă, italiană, portugheză și engleză, cu sau fără experienţă profesională, întrucât ei beneficiază de un program extensiv de training și coaching alături de Academia DARE timp de 6 luni, pentru a deveni specialiști în comerţ internaţional.

Veo este o companie de clearance B2B cu peste 15 ani de experiență la nivel internațional, parteneră a grupului de firme Noz (liderul european pe piața de destocaj). Noz a fost înființată în urmă cu 45 de ani, are 315 magazine pe teritoriul Franței ce deține la momentul actual propriile platforme logistice.

De asemenea, Veo oferă în permanență soluții de destocaj furnizorilor cu mărfuri neperformante din 34 de țări la nivel european.

Sediile comerciale ale companiei se află în 8 locații din 6 țări, respectiv Iași, Brașov, Constanța, din România, Sofia din Bulgaria, Katowice din Polonia, Chișinău din Moldova, Lviv din Ucraina, iar Rabat din Maroc.

Viziunea companiei

”Zero risipă” este conceptul principal al acestei companii, oferindu-se o nouă șansă produselor care nu mai pot fi valorificate.

Cifre cheie

În urmă cu peste 15 ani a fost înființat Veo și are la momentul actual peste 900 de colegi, 27 de limbi străine fiind vorbite în întreaga companie, 13 sedii în 6 țări si peste 25 de proiecte internaționale.

Anul 2021 a fost un an cu succes pentru un senior buyer (cumpărător senior) care a avut achiziții de 3,7 milioane de euro. În anul 2022, Veo a cumpărat o nouă clădire în orașul Constanța, cea situată pe strada Ferdinand nr.53.

De ce Veo?

Compania deține o echipă multiculturală și dinamică, oferă training și coaching (pregătire) care este plătit timp de 6 luni, bonusuri și câștiguri la fiecare negociere și evoluție constantă în carieră.

Dare, partenerul strategic al companiei Veo

Dare este partenerul strategic al companiei Veo, cel care este responabil pentru zona de recrutare, selecție, formare și pregătire a candidaților. Obiectivul principal este de a susține misiunea companiei Veo.

Dare pune la bătaie toate efectivele și toată valoarea pe care a câștigat-o alături de Noz și de Veo pentru a crea prospectori de calitate și buyeri (cumpărători) performanți.

Ce oferă în plus academia Dare?

Formează viitorii prospectori, buyeri (cumpărători) sau specialiști în achiziții internaționale în domeniul destocajului, într-un mediu real de business.

Anul 2022 aduce totodată 900 de roluri deschise in companie, în scopul de a sustine Veo în drumul spre o creștere reală și, astfel, spre succes. Pentru a realiza acest lucru, Dare și-a propus anul acesta să faca 42 de evenimente de recrutare, prin care li se dă posibilitatea celor care nu cunosc foarte bine domeniul să-l înțeleagă înainte de angajare. În realizarea acestor evenimente și pentru a ajuta posibilii angajați, 18 traineri certificați și coachi sunt la dispoziția lor pentru a-i învăța ce înseamnă cu adevărat acest domeniu.

Dare nu oferă perspectiva unui job temporar în care buyer-ul să fie format pe o perioadă scurtă, iar mai apoi să renunțe. Din prima zi în care posibilul buyer a intrat în academie, Dare îi oferă posibilitatea de a învăța 6 luni de zile, timp în care este plătit, diferența o face însă experiența și limbile vorbite.

Cu timpul însă, după întreaga formare și perfecționare, un specialist in comert international poate ajunge sa castige mii de euro din bonusuri.

Totodată, experiența zero în zona comercială nu este un impediment pentru a intra în echipă, toate informațiile fiind oferite timp de o lună de către academie, urmând ca în următoarele 5 luni să se lucreze cu furnizori reali, oferindu-se astfel posibilitatea de a pune în practică toate cunoștințele acumulate.

Astfel că, după cele 6 luni, blocajele vor dispărea și vor exista soluții pentru orice situație întâmpinată.

Obiectivele Veo în 2022

Compania Veo are ca obiectiv de recrutare în anul 2022 angajarea a minim 100 de buyeri/prospectori in Constanta care să facă parte din echipă și să aducă de-a lungul timpului un plus companiei.

Video:

De asemenea, dezvoltarea continuă, menținerea creșterii cu 20% în achiziții și în următorul an, dezvoltarea unor noi sedii comerciale și, respectiv, continuarea expansiunii sunt alte obiective pe care Veo le are pentru 2022.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768